Liga a 3-a

Catanzariti, după ce a promovat cu Viitorul din Liga a 3-a: „Impresionat de sutele de mesaje de felicitare și de ce fotbaliști vor să vină la noi”

După un deceniu, orașul Arad va avea din nou echipă în Liga a 3-a. UTA a fost ultima oară în tranzit la revenirea în prim planul fotbalului românesc, după ce se despărțise de Giovanni Catanzariti, care a luat-o de la capăt cu Viitorul Arad, pornind din Liga a 6-a.

Duminică, gruparea omului de afaceri italian a câștigat clar (3-0) returul barajului cu Lupeniul, chiar în Valea Jiului, în fața a aproximativ 3 mii de oameni și și-a atins obiectivul stagional. „Vă spun sincer, doar de arbitraj mă temeam la acest meci, căci în băieți am avut încredere tot timpul. Dar, am rămas foarte plăcut surprins de cum a condus meciul băiatul din Brașov, a dus meciul excelent, cred că nici gazdele nu-i pot reproșa nimic după acest meci. Cât despre noi, mă bucur că am ajuns unde ne-am dorit, la momentul oportun, nu am vrut să forțăm lucrurile, am crescut natural, din Liga a 6-a până aici și acum avem destui copii interesanți care vor primi șanse în Liga a 3-a. Nici nu mai contează cât am cheltuit eu și cei care mă ajută, am satisfacția că am făcut lucrurile cum trebuie și orașul Arad are din nou echipă și în Liga 3-a”, spune Catanzariti.

Într-adevăr, Viitorul își va juca meciurile de acasă pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic și va fi sprijinită și financiar de autoritățile locale arădene. „Am avut o discuție cu domnul primar Bibarț și mi-a spus că avem toate șansele să fim și noi finanțați pe baze de proiecte depuse la CMCA. S-a mai întâmplat deja cu clubul nostru, până la urmă reprezentăm și noi orașul și acum la un nivel mai bun. Totodată, am vorbit puțin și cu domnul Adrian Țolea, noul primar din Sânleani și există planuri de extindere și renovare a bazei sportive de acolo, unde vor juca în special copiii noștri, dar – poate – vom reveni și noi într-o zi acolo dacă se va putea omologa. Ne-am acreditat academia la FRF și vom înscrei grupe de copii la Elite, acum să vedem exact la ce categorii de vârstă”, a adăugat italianul.

La această oră, e greu de prevăzut cum va arăta lotul celor de la Viitorul pentru sezonul ce vine. Flavius Pavel va rămâne pe bancă, dar are nevoie de un sprijin, un antrenor cu licență. „Am în plan pe cineva, acum să văd dacă acceptă condițiile noastre. Cât despre jucători, am fost impresionați de numărul celor care m-au căutat deja și mi-au spus că ar dori să vină la Viitorul. Și vorbim despre nume importante la acest nivel. Avem timp să ne facem strategia, doar ce am promovat, încă ne bucurăm pentru acest rezultat și de sutele de mesage de felicitări primite din toată țara. Chiar am fost impresionat și le mulțumesc tuturor și pe această cale”, a concluzionat Catanzariti.

FOTO (stânga): Adrian Farcas Fotograf

2 comentarii

 1. Din pacate mergi pe.sentimente si va fi foarte greu. E liga 3 nu e mare lucru dar totusi e diferenta mare. Unii dintre baieti stiu asta . Oricum bafta multa

  1
  0
 2. Gio,no coment…Bravo tie!Nu as fi crezut niciodata,probabil pentru ca in creierul meu,totul se reporteaza la UTA.
  Stiu foarte bine,ce si cum a fost dar ar trebui sa iesi public,sa clarifici cum a fost cu falimentul si dezafilierea.
  Felicitari,inca ai pe acolo multi slugarnici de care trebuie sa scapi…
  Succes!

  1
  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button