Gloria LT Cermei

Federația a retrogradat Cermeiul din Liga a 3-a, dar președintele Bulza e convins: „Ne vor chema înapoi ca anul trecut”

Surpriză neplăcută pentru Gloria Lunca Teuz Cermei, care a fost informată de Federația Română de Fotbal, în urma ședinței de Comitetului de Urgență a FRF, că a retrogradat la finalul sezonului 2023-2024. „Sămădăii” terminaseră play-outul seriei 8-a a Ligii a III-a pe locul 4, peste linie, dar e informată dinspre Casa Fotbalului: ”Echipa de locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament din toate seriile, conform regulamentului în vigoare – CS Gloria Lunca Teuz Cermei (seria 8)”

Vestea l-a luat ca din oală pe Petre Bulza, care era convins că echipa cu cea mai slabă linie de clasament de pe locul 4 din play-out face parte din seria 1. „Sunt surprins de această situație, mai ales că am fost anunțat că în 3-4 iulie va veni cineva de la Federație să ne omologheze terenul din Cermei pentru noul sezon. Eu știam că este o altă serie mai slabă decât a noastră, dar acum dacă cei de la Departamentul Competiții au scris așa, nu știu ce să zic. Vom vedea, așteptăm comunicarea oficială, vedem ce va fi. Oricum vom juca în Liga a treia, sigur vom fi invitați ca și anul trecut”, a spus președintele cermeianilor.

E a doua vară în care formația „roș-albă” stă la mâna FRF, după ce retrogradase sportiv și la finele sezonului 2022-2023, iar atunci chiar de pe ultimul loc în seria 8-a.

La această oră, sunt – astfel – nu mai puțin de trei formații arădene retrogradate din eșalonul terț, ACB Ineu, CS Socodor și Gloria Lunca Teuz Cermei, dar – probabil – ultimele două vor primi locuri și în sezonul ce vine.

9 comentarii

 1. Asta da declaratie de conducator ,,oricum vom juca în Liga a treia, sigur vom fi invitați ca și anul trecut”. Vai mama lui unde e fotbalul. Sculici tu nu faci nimic sa revi in liga 3 ? Hai sa avem o premiera 3 ani la rand retrogradat .

  0
  0
  1. e retrogradat dar sunt deja doua locuri libere prin tercerea la 22 de echipe in Liga 2 … ce declaratie sa dea? ca merge in judet?

   1
   0
 2. Din păcate asta numai e forbal e un circ , o mocirla ,aicea nu spunem de Cermei sau , socodor pt ca daca nu erau ele invitate erau altele din alta zona geografica .Ma refer la circul de la federație ca an de an e situația asta nu pică nimeni doar cine nu vrea . 90% din retrogradate care vor sa continuie sunt invitate ,situația grava e ca in anul următor tot aceleași echipe sunt la retrogradare deci nu au schimbat nimic

  0
  0
  1. sistemul este cu 10 serii a cate 10 echipe, deci la început trebuie completat numărul pentru a asigura o competiție echilibrată din start … de ce este circ? cine este de vină că unele echipe nu mai au resurse și se retrag chiar în timpul campionatului sau altele că promovează la baraj dar nu pot juca mai departe? Nicidecum federația … anul acesta Ineu și Socodor vor juca în Liga a patra, deci se retrogradează

   0
   0
   1. 100 de echipe la liga a treia e un număr prea mare.

    Chiar şi liga a doua cu 22 de echipe mi se pare exagerată.

    1
    0
   2. asa au votat membrii afiliati … au fost intrebati in vara trecuta cei de la Liga 3 daca vor sa revina la formatul cu 5 serii de 16, deci 80 de echipe … au fost doar cativa care au vrut revenire …

    0
    0
 3. Invidia e mare si pe unii …..tare ii roade! Bine ca exista oameni care vor ….. sper sa si poata …. sa continue! Ai cazut ….. continua! Iar ai cazut!? Continua! Despre asta e sportul! Iar cei care sustin sportul, in aceasta lume plina de piedici….. jos palaria!

  0
  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button