Viitorul Arad

O nouă achiziție în defensivă pentru Viitorul: A semnat și Sergiu Sabău!

Viitorul Arad a avut fotbaliști importanți pe faza defensivă în sezonul de excepție al câștigării Ligii a 4-a și al promovării în eșalonul terț, dar primele achiziții pentru noul sezon sunt de același profil. După Denis Lazăr, formația patronată de Giovanni Catanzariti și-a asigurat și serviciile lui Sergiu Sabău.

Deținător al bronzului național în Liga Elitelor cu UTA în anul 2018, fundașul central ajuns la 24 de ani va juca din nou în „alb-roșu”, dar la Viitorul. Sabău nu a apucat să debuteze la seniori pentru echipa fanion a Aradului, însă a confirmat la toate divzionarele terțe la care a evoluat, Crișul Chișineu Criș, Șoimii Lipova și CSM Deva. Are și o paranteză scurtă la CSC Dumbrăvița, cu care a debutat în Liga a 2-a, după care a răspuns chemării lui Adrian Abrudean, la Lipova.

Arădeanul Sabău rămăsese liber de contract în această vară după ce CSM Deva pare să . Se vorbește chiar despre o coborîre a echipei de la poalele cetății în Liga a 4-a și asta după ce în 2023 a pierdut finala barajului de promovare în Liga 2-a cu Reșița, iar în stagiunea precedentă a încheiat play-offul seriei a 7-a, pe locul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button