Stranieri aradeni

Arădeanul Albert Stahl coboară în Liga a 2-a, va fi noua „aripă” a Bihorului!

Contractul lui Albert Stahl cu UTA s-a încheiat în această vară, semn clar că fotbalistul nu mai făcea parte din planurile tehnicianului Mircea Rednic pentru noua stagiune.

Așadar, acesta a devenit liber de contract, iar astăzi a fost prezentat oficial de nou-promovata în Liga a II-a FC Bihor, cu care a semnat un contract pe trei sezoane. Stahl revine după trei ani în divizia secundă, unde a mai evoluat pentru UTA și Astra.

Clubul FC Bihor îi transmite bun venit lui Albert Stahl şi mult succes cu echipa roş-albastră orădeană!” a fost mesajul formației bihorene.

Stahl a şi oferit o scurtă reacţie după semnarea contractului: „Am venit cu gânduri bune la FC Bihor, să facem treabă. Am văzut că este un proiect serios, sănătos. Oradea este un oraş care merită să aibă fotbal. Sper să avem cât mai multe rezultate bune împreună şi să le facem oamenilor cât mai multe bucurii. Am întâlnit aici o echipă tânără, cu calitate, dar şi cu câţiva jucători cu experienţă. Sper să fie o combinaţie bună şi să scoatem maximul” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button