UTA Arad

UTA vinde (doar) de joi bilete la meciul cu Rapidul, abonamentele se scot pe „tarabă”, din nou, de săptămâna viitoare!

Interesul în jurul debutului stagional al UTA-ei este imens, cu atât mai mult cu cât sâmbătă (de la ora 19,15), la Arad vine Rapidul. Vorbim despre – probabil – cel mai așteptat duel al campionatului pentru suporterii arădeni, prin prisma rivalității cu giuleștenii și „frații” lor timișoreni.

Mircea Rednic a spus nu o dată că SuperLiga începe prea devreme, el referindu-se strict legat la chestiunile de ordin fotbalistic. Însă și „oficialii” arădenilor se mișcă mai greu în startul noului sezon, ținând cont de faptul că astăzi clubul UTA a anunțat că biletele la duelul cu trupa lui Neil Lennon se pun în vânzare doar cu ceva mai mult de 48 de ore înainte de primul fluier.

”Biletele pentru derby-ul cu formația din capitală se vor pune în vânzare începând de joi, ora 15:00, online, pe platforma iabilet.ro. În funcție de disponibilitate, acestea se vor găsi și fizic, vineri, de la ora 15:00, la Arena „Francisc Neuman” – transmite gruparea arădeană pe Facebook. Prețurile tichetelor sunt următoarele: 80 de lei Tribuna I ”Coco Dumitrescu”), 60 de lei – Tribuna II ”Gioni Brosovszky” și 40 de lei – Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 40 de lei. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani au 50% reducere.

Campania de vânzare a abonamentelor se reia săptămâna viitoare

Altfel, clubul UTA nu vinde în această săptămână nici abonamente, ziua de sâmbătă fiind ultima în care fanii și-au putut aconta un loc pentru întreg sezonul. Asta înainte de primul meci oficial al sezonului, căci campania se redeschide cel mai probabil de luni, în săptămâna ce se va încheia pentru UTA cu deplasarea la Craiova, pentru meciul cu Universitatea. Totuși, cei care și-au luat deja noi abonamente online sunt așteptați de marți până vineri, între orele 11 și 18, la arena „Francisc Neuman” pentru a intra în posesia cardurilor.

Un comentariu

  1. Nu vor apuca sa se topească pe tarabe nici biletele , nici abonamentele. Fluviul alb-rosu va inunda circular mastodontul de beton atât de frumos numit după Mecena von Neuman iar ecoul încurajărilor se va auzi până dincolo de hotarul de vest.

    8
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button