Cluburi polivalente

Adversari din Norvegia, Germania și Austria pentru echipa Universității „Aurel Vlaicu” Arad la „europene”

Echipa Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, câștigătoarea Campionatului Național Universitar, a ajuns la Debrecen, în Ungaria, acolo unde e angrenată în competiția continentală rezervată studenților. În această seară, băieții pregătiți de Claudiu Bulzan și-au aflat și adversarii din grupă, dar și orele la care vor intra pe teren în următoarele trei zile.

Arădenii fac parte din grupa B, alături de nemții de la Karlshruhe Institute of Technology, norvegienii de la Bl Norwegian Bussiness School Bergen și austriecii de la University of Salzburg. Formația din orașul nostru începe „balul” joi, de la ora 12,30 (ora României), pe o suprafață sintetică în compania „vikingilor”. Se anunță o vreme caniculară la primul fluier al arbitrului, dar nici orele meciurilor de vineri (tot 12,30), cu  Karlshruhe Institute of Technology și de sâmbătă (ora 10), cu University of Salzburg, nu sunt prea prietenoase.

Până la urmă, Claudiu Bulzan, sprijinit logistic și moral de decanul UAV, Liviu Vasile Andrei, a deplasat un lot format din 20 de jucători, din care a dispărut Gruiescu, dar au apărut Șimăndan și Stanciu. Așadar, de mâine, vor lupta pentru unul dintre primele două locuri din grupă ce ar însemna calificarea în sferturile de finală: Vlad Tirian Vlad, Beniamin SîrbAntonio Savin, Sergiu Sabău, Ionuț Borhan, Raul Stoin, Nicholas Brad, Robert Ursoi, Andrei Gavrilă, Ionuț Ianc, Raul Dochiţa, Vlăduț Gîrna, David Petruţ, Raul Hera, Marius Șimăndan, Radu Șerban, Andrei Sechel, Adrian  Stoianovici, Mario Andrieş și Vlăduț Stanciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button