UTA Arad

Micovschi și Pop își laudă noul antrenor, de la Rapid: „Se vede că Neil Lennon este diferit, metodologie și ideologie nouă”

Astăzi, în cadrul conferinței de presă desfășurate la Superbet Arena – Giulești, au fost prezentate noile achiziții ale Rapidului, din această vară.

Rareș Pop și Claudiu Micovschi, jucători reveniți de la UTA Arad, Jakub Hromada, transferat definitiv de la Slavia Praga, slovacii Filip Blazek și Timotej Jambor, dar și Cristian Manea, au vorbit pentru prima dată în fața presei, din postura de jucători ai bucureștenilor.

Luka Gojkovic, prezent la Belgrad pentru a-și lua permisul de muncă, se va alătura lotului direct la Arad, acolo unde Rapid va juca în prima rundă a SuperLigii. În schimb, Cătălin Vulturar este accidentat și nu a putut ajunge la prezentarea nou-veniților, fiind învoit de club.

La începutul verii, Mircea Rednic spera ca măcar unul dintre foștii săi elevi rapidiști să revină la UTA, iar preferatul său era Micovschi. În schimb, „Puriul” i-a închis, oarecum, ușa lui Cătălin Vulturar când a aflat că e chinuit de o pubalgie și nu a efectuat cantonamentul din Slovenia cu colegii săi.

Astăzi, Micovschi și Pop au fost prezentați de „alb-vișinii”, semn că vor rămâne în lotul lui Neil Lennon. „Pe plan profesional, îmi doresc să fiu cât mai sănătos. Să ne bucurăm împreună de acest nou sezon și să-i facem pe fani cât mai mândri de noi. Se vede că avem un antrenor experimentat, un antrenor foarte bun care vine cu o metodologie nouă. Îmi doresc din sufletul să facem treabă bună împreună. Sunt sigur de asta!”, a declarat Claudiu Micovschi, golgheterul stagiunii precedente la UTA, cu 9 reușite. Micovschi a primit și un număr de titular – 7, pe când la Arad juca cu 19.

Nici Pop nu a fost în cantonament cu Rapidul, dar din cu totul alte motive decât Vulturar. Mijlocașul vândut de UTA în Giulești pentru 700 de mii de euro s-a întors la Arad pentru a susține examenul de Bacalaureat, pe care l-a și luat cu o notă mare, peste 9. „Sper să am un parcurs excelent, să fac fanii mândri și, la finalul sezonului, să ne bucurăm de reușite. Se vede că Neil Lennon este un antrenor diferit, un antrenor cu multă experiență. Și-a impus, încă de la primul antrenament, noua sa ideologie de joc”, a declarat Rareș Pop, care și-a păstrat numărul de pe tricou avut la Arad – 55.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button