Stranieri aradeni

Ex. utistul David Miculescu – la primele goluri europene, FCSB s-a distrat în San Marino!

FCSB a zdrobit-o pe Virtus AC, campioana din San Marino, în manşa întâi a primului tur preliminar al Ligii Campionilor. La Serravalle, pe un stadion de 2000 de locuri, bucureștenii s-au impus cu 7-1 și sunt – practic – calificați în faza următoare.

Golurile echipei patronată de Gigi Becali au fost marcate de Darius Olaru (6 – penalti, 11, 37), Daniel Popa (22, 27) şi David Miculescu (70, 73). Pentru Virtus a punctat Battistini (86).

Pentru Miculescu (intrat pe teren la pauză) vorbim despre primele reușite într-o competiție europeană. Fostul „decar” al celor de la UTA a marcat la interval de trei minute. Mai întâi, după un dribling scurt în fața portarului și o finalizare în plasa goală și apoi după un șut din lateral dreapta, la colțul lung, după pasa lui Edjouma.

Partida retur este programată să se desfășoare pe 16 iulie, începând cu ora 20:30, pe arena din Ghencea, unde FCSB va face, probabil, un nou antrenament cu public.

FCSB: Târnovanu – Creţu (Antwi, 46), Ngezana (Dawa, 46), Haruţ, Kiki – Şut (Alhassan, 46), Edjouma – Al. Băluţă (Miculescu, 46), D. Olaru (Lixandru, 61), 70. L. Phelipe – D. Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button