UTA Arad

UTA și-a debutat două „produse” ale Academiei în eșecul cu Dinamo: „Ne bucurăm pentru Dragoș și Hodoșan, e rodul muncii lor”





Alături de atmosfera specială, chiar unică în SuperLigă creată din nou de suporterii „Bătrânei Doamne”, celălalt aspect pozitiv ale eșecului cu Dinamo (al patrulea consecutiv pe teren propriu al arădenilor) s-au numărat debuturile în SuperLigă a doi jucători din cadrul Academiei UTA.

Adrian Dragoș, un atacant născut pe 9 aprilie 2007, a intrat pe teren în minutul 84 în locul lu Costache când scorul era încă 0-1. Fotbalistul arădean crescut de Adrian Petruț și Viorel Erdei la Atletico Arad mai jucase pentru prima echipă, însă doar în Cupa României, mai precis în ultimele 15 minute ale confruntării cu Farul, de la Arad. Dragoș a evoluat și pentru echipa U17 a Stelei în sezonul 2022-2023, dar s-a întors la UTA și a devenit golgheterul echipei medaliate cu bronz în Liga Elitelor U17 în vara anului trecut.

Apoi, în prelungirile confruntării cu „câinii roșii”, stafflul tehnic utist l-au trimis pe gazon și pe Alexandru Hodoșan. Mijlocașul central timișorean e născut pe data de 17 septembrie 2008 și înainte de ajunge în „alb-roșu” a evoluat pentru echipele de juniori ale CSC Ghiroda și Giarmata Vii.  Hodoșan e și căpitanul echipei Under 17, liderul play-offului în Liga Elitelor, pentru care – de obicei – bate și loviturile de la 11 metri.

Sorin Rădoi a vorbit – la rândul său – despre primele minute în elita fotbalului românesc ale celor doi fotbaliști.„Mă bucur foarte mult pentru cei doi tineri, Adrian Dragoș și Alexandru Hodoșan, ei sunt de la începutul anului cu noi, de când am început pregătirea. Este o bucurie că am reușit să-i debutăm și chiar vreau să le atrag atenția să fie umili, să muncească în continuare. Practic, de aia au intrat astăzi, e rodul muncii lor“, a spus „secundul” arădenilor.

Dragoș și Hodoșan ridică la 27 numărul fotbaliștilor pe care Mircea Rednic i-a debutat în acest sezon la UTA, în Superligă.











Articole de la JOHNNYBET



2 comentarii

  1. Din păcate, mulți fani au ajuns să accepte mediocritatea ca pe un standard, fie din lipsă de alternative, fie din resemnare. Istoria acestui club ar trebui să fie o sursă de inspirație, nu doar o amintire frumoasă. Problema e că, în fotbalul modern, interesul financiar al conducătorilor cântărește adesea mai mult decât identitatea și tradiția clubului.

    UTA merită mai mult decât să fie doar o echipă care supraviețuiește în Liga 1. Are nevoie de un proiect serios, de jucători care să simtă cu adevărat spiritul acestui club și de conducători care să prioritizeze performanța sportivă, nu doar bilanțul financiar. Poate că unii suporteri sunt prea obișnuiți cu această situație, dar adevărații iubitori ai UTA-ei nu ar trebui să accepte plafonarea.

    15
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button