UTA Arad

Nagy înaintea meciului cu Chindia: „E euforie la Tîrgoviște, ne aşteaptă o atmosferă frumoasă”





Roland Nagy și băieții săi au avut ocazia să-și vadă la lucru oponenții pe arena din Pîncota, acolo unde Chindia a luat un punct. Mâine, în „intermediară”, miza este destul de importantă, între două formații care – probabil – se vor reîntâlni și în play-off.

Cu impresia conturată, antrenorul principal al UTA-ei anticipează un adevărat derby al sezonului: „Întâlnim o echipă în care se vede că majoritatea jucătorilor sunt de un timp împreună. Sunt omogeni, au echilibru bun, o dinamică bună, iar jucătorii sunt interesanți. Jocul  de la Pîncota nu a fost neapărat foarte bun, dar trebuie ținut cont și de faptul că terenul a fost adversarul ambelor echipe. Sunt convins că rezultatele celor de la Târgoviște nu sunt întâmplătoare, e o euforie acolo, cred că ne așteaptă o atmosferă frumoasă. Suntem la egalitate de puncte, e un derby între locurile doi și trei. Cu siguranță vor veni mulți suporteri, am văzut că se strâng peste o mie la meciurile de la Târgoviște, iar alte jocuri sunt și două mii. Acum cred vor fi și mai mulți. Meciul e și televizat, avem din nou plăcerea să jucăm un fotbal care să ne ducă la un rezultat bun. Să menținem ștacheta sus, asta ne dorim de fiecare dată”, a explicat Nagy pentru site-ul oficial al clubului.

Chindia – UTA începe la 15,30 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 2.

Formaţii probabile

Chindia: Meilă – Pătru, A. Dinu, Vătavu, Martac – Nisipeanu, Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez, Popa

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiş, Gligor – Strătilă, Tănase, Chindriş, Hlistei, D. Man, Curtuiuş

Arbitri: Laurențiu Ionașcu (Buzău) – Andrei Roman, Florin Cosma (Piatra Neamț). Rezervă: Cosmin Apetrei (Roznov).

Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Brașov), Constantin Constantinescu (Slatina)

 

 

 

Un comentariu

  1. UTA. a sosit la Targoviste aseara si s-au cazat la hotel Dambovita. Nu am stat pe ganduri si m-am dus sa ii intampin pe baieti. A fost o bucurie foarte mare pt. mine ca am putut sta de vorba cu ei. Bineinteles ca si ei au fost foarte surprinsi de venirea mea echipat cu tricoul UTA.-ei pe mine. Unii dintre ei si-au dat seama ca sunt Nelu din Targoviste. Am dat noroc cu toti jucatorii si le-a urat mult succes si spunandu-le sa joace cu mult curaj si ambitie ,sa fie mult mai atenti in fata portii adverse si sa reprezinte acest club cu cinste si daruire.Multi m-au intrebat, de unde am atata pasiune fata de UTA. Si le-am spus ca de mic copil ,din era lui Brosovzschi ,Domide, Lereter, Axente, Biro, Fl. Dumitrescu,Sima, Kukla, Coras,Leac,Vidac, Jivan, Cura,Kun 1si 2, Nedelcu 2, Pojoni si mult altii. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. !!!.

    0
    0
  2. Nici nu ma asteptam la altceva. |. Nelu ne va fi un fidel suporter, si isi va spune parerea sa corect si cinstit. Meciul se televizeaza, spre bucuria suporterilor si nelinistea conducerii, caci lumea va putea vedea ce se intampla, cum ne prezentam, la Targoviste. Sper mai bine ca la Baia Mare Succes, orice meci incepe de la 0-0, cred ca exista sanse sa aducem punct(e), doar daca jucam ceva. Meciul este „care pe care” nu vad de ce sa ne dam la o parte, sau sa nu punem osul , mai ales ca de oboseala nu poate fi vorba. Prima constatare : se pare ca Burla si Copil vor sta pe tusa, a doua parere : astept de la Hlistei sa faca si el un meci memorabil. Succes !

    0
    0
  3. De ce nelinistea conducerii !!! . Eu am vorbit cu ei si i-am incurajat pe toti si spunandu-le ca atunci cand intra pe teren sa se gandeasca ca joaca la un club cu mare traditie UTA. si trebuie sa dea tot ce e mai bun din ei pe teren . Eu le-am zis ca daca vor juca cum au jucat cu Pandurii Tg. Jiu , nu are cum sa piarda meciul la Targoviste. Voi fi cu inima si sufletul langa voi. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button