UTA Arad

După Manea, și Andor absentează la Satu Mare. Care vor fi fotbaliștii promovați de Roșu de la UTA II?





Destule probleme pentru Laurențiu Roșu la debutul la echipa fanion a Aradului. Pe lângă faptul că Olimpia Satu Mare este un adversar destul de bun, cu același număr de puncte acumulate în acest campionat, noul antrenor al UTA-ei are și probleme de efectiv.

În primul rând este vorba despre fundașul central, Alexandru Manea, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și lasă liber un loc în centrul defensivei. Probabil, acolo va apărea Richard Filaret, sau, poate, Roșu se gândește să-l debuteze pe Daniel Celea și să nu alinieze doi fundași centrali de picior stâng.

O absență importantă, de ultimă oră, este și cea a lui Cristian Andor. Mijlocașul de bandă acuză dureri musculare abdominale și iese din calcule pentru deplasarea de la Satu Mare. Deocamdată, Laurențiu Roșu pare tentat să le dea o șansă, măcar fie și pentru un loc pe banca de rezerve, lui Robert Gîrbiță și mai ales Radu Ungurianu.

Lotul de 18 va fi bătut în cuie doar după antrenamentul de  mâine dimineață, după care formația fanion a Aradului își va începe „expediția” spre nordul țării.

rosu2

„Mă aștept și mi-aș dori să avem un rezultat pozitiv. Știu că Satu Mare a avut rezultate pozitive, dar noi trebuie să ne facem jocul pe care l-am pregătit în săptămâna aceasta și să scoatem un rezultat bun”, anunță antrenorul UTA-ei, veche cunoștință cu omologul său de pe banca Olimpiei: „Pe Bogdan Andone îl cunosc de când eram jucător, știu că și el a fost secund mult timp, a debutat ca principal. Sper să-i frânăm seria de meciuri bune. Obiectivul nostru e să câștigăm cele 3 puncte, sper să o facem de la primul meu meci pe banca UTA-ei”.

Partida dintre „Oli” și „Bătrâna Doamnă” are loc duminică, la ora 11,30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport1.

FOTO: Ciprian Petcuț

6 comentarii

  1. Daca uta bate la satu mare imi tai pana jos..cu echipa asta doar victorii chinuite cu balotesti, berceni sau poli timisoara..

    0
    0
  2. Foarte simplu. Filaret clar, ca doar nu Iuga si Vlad care a facut cu Juventus cel mai bun meci al lui la echipa mare din ultimii doi ani.

    0
    0
  3. Cu toate ca nu a fost timp suficient,Rosu poate o sa aduca un alt stil de joc al echipei(fara bubuieli) cu mingea pe jos la combinatii,sa lase jucatorii sa joace in anuminte momente si la inspiratie.Sper din toata inima sa venim macar cu 1 pct,e greu schimbul de antrenori in timpul campionatului.Dar poate Rosu „aduce”sange proaspat la echipa.Cei care vor evolua or sa doreasca sa arate ca merita sa poarte tricolul !!! Forta UTA !!! VICTORIE !

    0
    0
  4. Si eu cred in victorie altfel nici nu concep ca echipa sa nu aduca punct sau puncte de la Satu Nare,cat despre Rosu sunt curios sa vad ce ideie de joc are,insa minunI peste noapte cu un asemenea lot calitativ valoric si cantitativ numeric, nu poate face nici Muorinho sau GUArdiola !HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  5. Minuni peste noapte nu poate sa faca pt. ca ii trebuiesc jucatori buni in cel mai scurt timp pt. a mai spera la promovare . Oricum ,avem meci greu la Satu Mare. Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. UTA are un joc batrinesc cu mingi aruncate la bataie in stil englezesc. Acesta este fotbal la nimereala. Degeaba are jucatori talentati la echipa doua daca nu sunt folositi. Rosu are o alta conceptie despre jocul modern. De urmarit……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button