UTA Arad

Tudor: „Chiar dacă am jucat bine și nu meritam să pierdem cu UTA, e nevoie de un șoc la echipă”





După Adrian Iencsi, înlocuit de Popovici pe banca Forestei Suceava, „Bătrâna Doamnă” ar putea scimba un al doilea antrenor în acest sezon de Liga a 2-a. Laurențiu Tudor e dispus să plece de la cârma Unirii Tărlungeni, având deja o primă discuție în acest sens cu conducerea grupării din Ștefănești. Chiar dacă am jucat bine și nu meritam să pierdem, e nevoie de un șoc la echipă. E nevoie de o schimbare și sunt dispus să-i dau posibilitatea conducerii să o producă. Important e clubul, respectiv rezultatele echipei, nu un om sau altul, mi-am expus deja punctul de vedere în fața conducerii”, a menționat din capul locului, Laurențiu Tudor.

Vorbind despre partida cu arădenii, tehnicianul „alb-albaștrilor” a adăugat: Eu zic că am făcut o figură frumoasă, ne-am creat ocazii, am condus de două ori, dar, probabil, există niște limite la jucătorii noștri. Am comis destule erori individuale, psihologic, dar și ca inteligență nu am fost la nivelul adversarului. Altfel, UTA nu mi s-a părut o echipă strălucită, am jucat și cu echipe mai bune, mai pragmatice. Strătilă înseamnă mult din potențialul ofensiv al echipei arădene, ar putea juca liniștit la o echipă de mijlocul clasamentului în Liga 1. Dar, formațiile cu jucători mai buni îl pot bloca pe Strătilă și nu o văd pe UTA să creeze mari probleme în atac. Dar, pentru noi, totul e istorie acum, iar viața ca ceasul merge doar înaint”.

Tărlungeniul a rămas cu 10 puncte în clasamentul Ligii II-a, fiind pe loc de retrogradare după 14 runde.

FOTO: liga2.ro

3 comentarii

  1. Slabuta echipa , Tarlungeniul, daca mai pui si ca a primit un penalty gratuit, ca a fost iertata de cartoane, etc UTA trebuia sa castige mai usor. De acord ca Stratila e nr 1 in atac, dar si Petre sau Curtuius joaca bine, doar ca nu mai sint rezerve apropiate ca valoare. Azi cum a intrat Chindris, Tarlungeniul s-a terminat

    0
    0
    1. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
      sters de lucian

      0
      0
  2. Dl. Tudor, zici ca UTA. este o echipa slabuta care nu te-a impresionat. Pai atuncea , spune-mi dumneata o echipa din liga2a care te-a impresionat ca eu unul le-am vazut pe toate si niciuna nu joaca un fotbal de calitate de doamne ajuta !!! Cine te-a impresionat , Juventus care a primit pomana de 11m cu Balotestiul ca altfel nu ii batea pe aia nicicum. Pe Brasovul dupa cum ai vazut cum castiga meciurile,numai cu 11m. O sa vedeti din retur cum va fi UTA.,cand ve-ti veni la Arad dar tare imi este teama ca nu ve-i mai fi antrenor la Tarlugeni. In rest ,numai de bine. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button