Șoimii Lipova

Sabău: „La pauză le-am cerut golul jucătorilor mei, dar nu am reușit să ținem de el apoi”





Primul dintre cele două meciuri pe care Lipova le dispută în această săptămână la Craiova s-a încheiat nedecis. Disciplinați tactic și cu un portar Iliescu într-o zi bună, „șoimii” au și condus pe tabelă, dar bucuria lor a fost de scurtă durat, căci s-a încheiat 1-1.

Punctul este binevenit pentru o linie de clasament ce arată tot mai bine pentru „șoimi”. „Am jucat la o temperatură cam mare. Pentru prima dată în acest retur am transpirat la aproape 30 de grade și nu am reușit să ducem prea bine repriza a doua. În prima parte, am controlat jocul tactic, am avut și două ratări de singur cu portarul, iar la pauză le-am cerut golul jucătorilor mei. L-am găsit din acel penalty, dar nu am reușit să ținem de el nici măcar trei minute. Am fost egalați imediat și nu am mai putut întoarce rezultatul, egalul a fost echitabil”, a fost scurta analiză a meciului de la Ișalnița făcută de Flavius Sabău.

Sâmbătă, e rândul celor de la Craiova II să iasă în fața „șoimilor”. „Rămânem aici la Craiova, ne recuperăm și ne pregătim de un meci pe un teren excelent, contra unei echipei bune a seriei. Sperăm ca la ora partidei să stăm bine fizic și să putem face față în speranța unui rezultat de asemenea pozitiv”, a adăugat antrenorul Lipovei.

FOTO: sport-vartos.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button