UTA Arad

Ce se întâmplă cu „greii” UTA-ei? Popa: „Au deja planurile făcute, doi-trei dintre ei și-au exprimat deja dorința să plece”





După câteva veri de stabilitate în curtea echipei fanion a Aradului, urmează una cu multe semne de întrebare, la finalul căreia se poate întâmpla chiar orice. Conducerea clubului nu mai poate gestiona lucrurile în condițiile în care banii de la Primărie nu pot fi folosiți și la plata salariilor jucătorilor și staffului tehnic. Nici măcar o politică de low-cost de genul celei impuse în stagiunea de primăvară nu mai stă în picioare și tocmai din această cauză cei câțiva utiști care au confirmat în acest retur nu au fost chemați la negocieri pentru prelungirea înțelegerilor.

Vorbim în special despre portarul Bodea, fundașul Manea, mijlocașii Buia și Hlistei și atacantul Curtuiuș, ale căror înțelegeri cu „roș-albii” expiră la finalul lunii iunie. În aceeași situație se mai află și Mihai Petra și Norbert Polgar, cu mențiunea că stafful tehnic încă analizează oportunitatea prelungirilor contractelor lor. Exceptându-l pe Manea, toți cei menționați, plus Roșca, fundașul basarabean care a și părăsit-o deja oficial pe UTA, nu vor mai intra pe teren în ultima etapă, la Pitești. „Un jucător care își termină contractul are deja planurile făcute, și-a găsit altă echipă sau vrea să rămână. Sunt doi-trei jucători din cei cinci care nu joacă acum care și-au exprimat deja dorința de a pleca, încă înaintea meciului cu Brăila. Nu dau nume, pentru a nu fi acuzați că – poate – din această cauză nu au dat un randament bun la acea partidă. Și Roșca e din aceeași categorie, a venit la mine și a spus că vrea să plece și l-am lăsat să plece”, a spus Ionuț Popa.

Totodată, antrenorul interimar al UTA-ei a ținut să lămurească și aspectul intrării mai repede în vacanță a celor 4-5 „grei” ai lotului. „Nimeni nu i-a dat afară, doar că la Pitești vreau să văd jucătorii tineri care pot bate la porțile echipei. Ei pot rămâne la echipă, UTA, respectiv conducerea clubului, oricare va fi ea, va purta discuții, va negocia cu ei”, a adăugat „Mister”.

Apoi, juniorii au un regim special, în sensul că ei redevin jucătorii celor de la Atletico Arad în această vară, cu excepția lui Daniel Dan.

Tot experimentatul tehnician a făcut o previziune privind data de finalizare a arenei din Aradul Nou: „Motorul va fi gata până pe 15 iulie. Mai e nevoie de trei săptămâni să niveleze suprafața pe care se va pune gazonul și încă trei pentru procesul efectiv de montare a artificialului”.

Un comentariu

  1. Dar cand draq pleaca cei din conducere ,ca manca banii degeaba.Nu sunt capabili sa gaseasca un sponsor puternic.Ma uit la noile promovate in liga 2 au si bani si aduc si jucatori,pe cand la noi ……o lae !Din ce declara Popica ma ia groaza,mai bine merem de acum in liga 3 .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button