UTA Arad

Suporterii UTA-ei, așteptați în Piața Avram Iancu și pentru meciul cu Petrolul





Deși au vândut aproxmativ 2700 de bilete virtuale, „oficialii” „Bătrânei Doamne”, împreună cu cei de la Primărie, vor limita accesul la 500 de persoane la UTA – Petrolul, de miercuri, de la ora 18,30. Și nu vorbim despre accesul pe arena „Motorul”, ci cel din Piața Avram Iancu, acolo unde și-au dat întâlnire fanii la partida cu Turris, de joia trecută. Cum condițiile de vizionare ale partidei au fost bune, iar disputa de pe două zile va începe și la o oră mai suportabilă din punct de vedere termic, e de așteptat că jumătate din piață să fie plină din nou.

Dar, iată toate detaliile oferite de clubul arădean despre seara fotbalistică de miercuri:

”Miercuri, 15 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Petrolul Ploiești.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: miercuri, 15 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive! Este interzisă .introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul. Cele online rămâne disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, astăzi și mâine, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și miercuri, între orele 10:00 – 14:00”

7 comentarii

  1. HAI ARADUL !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Voi fi alaturi de UTA PRETUTINDENI !VREAU SI ACUM SA PARTICIP IN PIATA AVRAM IANCU LA PROIECTIE .MECI UTA-petrolul .Va multumesc !

    0
    0
  3. Da’ in Aradul asta nu avem scaune albe sau roșii ? Restul sint vopsite oricum in verde !! ? HAI UTA !

    0
    0
    1. Acum ai si pretentii..Scaunele sunt ale orasului,CMCA-ului si se folosesc la diverse evenimente culturale si de alta natura care au loc in Arad..Cam cum ai vedea un concert filarmonic,teatru in aer liber,etc???.Ar fi culmea sa fie alb-rosii….
      Conteaza ca sunt pe Motorul,FN si alte mici arene de culoare alb-rosu….

      0
      0
      1. Un mic joc de logica și poate vei înțelege de ce sunt verzi!! In afara stâlpilor pt iluminat,balustradelor de pe poduri, tramvaielor Imperio,etc. Poate dacă ar fi violete nu te-ar interesa….

        0
        0
  4. Cu exceptia scorului UTA-Turis,va spun tuturor,din proprie experienta, ca ne-am simtit extraordinar de bine in Piata Avram Iancu,de aceea voi reveni cu toata familia si juniorii clubului veniti cu mine,locuri rezervate pe miercuri,contra Petrolul…Organizare perfecta,distantare respectata,calmitate…Nimeni nu s-a aglomerat,nimeni nu a trebuit sa mearga la nici un stand…Au venit bauturile dorite,direct la scaune,amabili,serviabili..apa,sucuri sau bere,contra cost,logic…Dar clubul UTA,sub un cort,a alimentat gratuit pahare de apa,oricui,doritor…De servici,omul la toate,Nea Sandu Tamboi…
    Si ceva extraordinar.,rar…Toaletele de campanie au fost atat de curate,de necrezut…Asa ca revenim,normal,la transmisia in direct in Piata Avram Iancu…UTA suntem noi toti si noi toti,sustinem UTA!
    Perfect….Promovam de pe primul loc,fara emotii!
    PS:cand vezi atatea forte de ordine(chiar daca au blocat fara rost banda de acces auto spre Timisoara)..e de bine….
    UTA este UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button