UTA Arad

E știrea primăverii în sportul arădean: Au pornit aspersoarele pe arena „Francisc Neuman”!





După ce a fost făcută de râs în presă, Primăria Arad s-a gândit că e cazul să rezolve banala problemă a sistemului de irigare de la arena „Francisc Neuman”. De vreo lună și jumătate, gazonul primea apă cu porția, cu furtunul, iar jucătorii UTA-ei și antrenorul  Laszlo Balint au început să se plângă de faptul că terenul e din ce în ce mai tare. Aseară, după o „urecheala” de pe sportarad.ro și specialarad.ro, cei de la Serviciul Baze Sportive au reușit să se mobilizeze și să pornească din nou aspersoarele.

”De aseară funcționează” ne-a informat prompt biroul de presă al Primăriei, care ne-a „lovit” și cu două poze edificatoare. Întrebarea, însă, rămâne, oare chiar nu se putea rezolva această defecțiune mai repede, fără „spalaceală” publică? Nici măcar nu a costat mult, în jur de 5000 de lei, dar când lipsa de interes e crasă…

Am fi evitat și episodul cascadorii râsului de la meciul internațional al echipelor U19 ale României și Serbia, când angajații stadionului au desfășurat furtunul printre picioarele fotbaliștilor aflați la încălzire. Și așa mare lucru nu s-a rezolvat în ceasul al 13-lea și numai pe porțiunile unde ajungea furtunul…

2 comentarii

  1. Serios???Firma Drast,astazi,ma rog,ieri…ce facea???Suda fieretanii,balustrade,le vopsea in gri….Pe viteza mare….Foarte tare….:-))))Epic…..Pai nu e gata???Se bat cuie in sicrie?
    Mergeti in Bujac si veti vedea cum arata sediul…Identic cu stadionul…Rosu/gri…Doar materiale au ramas,pe surplus,cumva….Probabil decontate….Logic….Si asta doar ce se vede..:-)))

    0
    0
  2. De acum UTA va rupe tot…. Asta da știre sportivă…. horticolă… acvatică…. Suntem de râsu-plânsul tuturor! Dar UTA are staff! Și atât!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button