Baschet

Seara perfectă a baschetbalistelor arădene prin ochii antrenorului Bulj și ai americancei Keys: „Micile detalii au făcut diferența, am dat dovadă de caracter!”





În nicio o lună de zile, FCC Baschet UAV Arad s-a metamorfozat sub comanda lui Bogdan Bulj. De la formația ce pierdea clar duelul de la Satu Mare, din returul sezonului regular, 71-83, „galben-albastrele” au marcat nu mai puțin de 95 de puncte pe același parchet și, chiar dacă a și încasat 93, a făcut un pas important spre calificarea în finala LNBF. De acum, meciurile de la Arad, de luni și – poate – marți pot fi decisive pentru obiectivul stagional al FCC-ului, dar concentrarea rămâne ridicată și pentru duelul cu numărul 2, de mâine, tot de la Satu Mare.

Chiar antrenorul Bulj încearcă să-și țină echipa cu picioarele pe pământ, deși seara este un fericită. „În primul rând,  îmi felicit fetele și stafful tehnic. Ambele echipe au fost la înălțime, a fost un meci uimitor. Apărările nu au fost chiar la înălțime, dar în momentele importante ne-am apărat bine, am recuperat câteva mingi și am câștigat. Am început bine, am controlat tot meciul chiar dacă la jumătatea lui Satu Mare ne-a condus cu 5 puncte. Echipa a dat dovadă de caracter, nu a cedat, a crezut în forța grupului și a revenit. Am avut un final mai bun și am obținut o victorie foarte mare. Nu va fi ușor vineri, gazdele au jucătoare bune individual, au apărare bună și primele cinci jucătoare pot arunca de trei puncte, e greu să le blocăm pe toate. Este important acum să ne bucurăm de o cină liniștită, de o odihnă bună și mâine să luptăm și să facem din nou un meci bun”, a spus tehnicianul sârb la finalul meciului de la Satu Mare.

Obișnuită cu titlul de golgheteră în meciurile Aradului, Andreona Keys le-a cedat cu bucurie prim-planul colegelor Hadzovic și Vitulova. „Este minunat, am început bine semifinala cu Satu Mare. Am fost tari, am avut momente mai slabe și altele mai bune, dar în sfertul patru ne-am apărat bine și am câștigat meciul. Micile detalii au făcut diferența, o recuperare, o aruncare, o pasă bună, am fost mai bune decât gazdele. Este doar 1-0, mai trebuie să câștigăm două meciuri, le luăm pe rând. Vineri, avem un nou joc, trebuie să fim mai tari decât asăzi și să câștigăm”, a declarat extrema de peste Ocean.

19 e ora de început și a duelului doi al semifinalei Satu Mare – FCC Baschet UAV Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button