UTA Arad

Poenaru: „Am fost penibili în prima repriză, nu pot accepta lipsa de atitudine! Vor juca doar cei care vor pune în practică ceea ce le spun eu!”





De pe 25 octombrie 2021, din cadrul etapei a 13-a a sezonului 2021-2022 a Ligii 1, 3-0 pe „Dinamo”, cu desființata Academica Clinceni, datează ultima victorie externă a UTA-ei în meciurile oficiale. Arădenii au pierdut lamentabil, 3-0, la Mioveni, cu FC Voluntari, iar Ilie Poenaru e serios pus pe gânduri de a doua deplasare la rând a echipei sale fără atitudine și idei în joc.

„Nu pot să accept greșelile astea pe care le facem încontinuu, greșeli de copii și juniori”

Ca și în urmă cu două săptămâni, tot în județul Argeș, noul antrenor al Bătrânei Doamne a bătut monedă pe lipsa de atitudine a elevilor săi. „Nu pot să accept așa ceva, nu pot să accept lipsa de atitudine și nu pot să accept greșelile astea pe care le facem încontinuu, greșeli de copii și juniori. OK, sunt de acord să greșești o pasă, să faci anumite greșeli, dar nu atât de grave. Apoi, faptul că nu ai atitudine și nu reacționezi. Dar asta e, deocamdată suntem la început, avem mulți jucători noi. În prima repriză, trebuie să recunoaștem că am fost penibili, foarte slabi în prima repriză. În a doua repriză, cred că și prin schimbările făcute, s-a jucat altceva. Am început destul de bine, în primele 15 minute am avut trei ocazii clare. Dacă reușeam să marcăm poate că altele devin datele jocului. Am avut alt ritm, am avut altă intensitate. Este foarte mult de lucru, numai că facem greșeli foarte mari, e o lipsă de reacție, de comunicare, de poziționare, nu ai voie la nivelul acesta să te prezinți astfel”, a declarat la flash-interviuri Ilie Poenaru.

Keseru, schimbat la pauză: „ E o problemă de adaptare, încă nu are repere”

De această dată, „principalul” UTA-ei a taxat cu o schimbare încă de la pauză evoluția foarte slabă a lui Claudiu Keseru, fotbalistul în care suporterii arădeni și-au pus mari speranțe că va rezolva problemele ofensive ale echipei favorite. „Eu am spus-o, el nu poate atât de repede să își revină. A stat foarte mult, încă nu are repere, de abia acum acumulează din punct de vedere fizic, nu este ușor. Vine de la un alt nivel, nu mai are acei jucători care îi aduceau foarte multe mingi acolo sus, cu toate că eu încerc să fac acest lucru, acum trebuie el să coboare. E o problemă de adaptare, nu numai a lui, dar a tuturor”, a spus Poenaru despre fostul internațional, după care a încercat să explice această lipsă de reacție a jucătorilor săi: „Până înțeleg anumite lucruri pe care eu le cer, durează. Eu chiar mi-am dorit ca lucrurile astea să se întâmple mai repede, dar, din păcate, se pare că unii jucători încă nu reacționează așa cum doresc. Am schimbat pentru că trebuia să vin cu ceva, nu neapărat că a fost Keseru de vină sau Desley (n.a. Ubbink). Era 2-0, trebuia să vin cu ceva, am venit cu doi atacanți. Trebuia să fac o mutare, cred că s-a și văzut, dar am venit cu doi atacanți care în acest moment nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic. Ei nu sunt la un nivel foarte bun, dar, totuși, au intrat destul de bine”.

La mine, echipa trebuie să joace la fel atât acasă și în deplasare

Întrebat dacă UTA este o echipă acasă și alta în deplasare, Poenaru a adăugat: „Statistic, acesta este cred că al 15-lea meci când UTA nu câștigă în deplasare, nu a mai făcut-o din 2021. Ce să înțeleg? Că ne alegem meciurile? La mine, echipa trebuie să joace la fel atât acasă și în deplasare. Ei încep să mă cunoască foarte bine, cei care se vor adapta, cei care vor face ce spun eu și care vor pune în practică ce spun eu, aceia vor juca de acum încolo”.

18 comentarii

  1. Din păcate nu e vorba de atitudine. Ajungem, obligați, la discuție despre valoare. Antrenori și jucători. Poenaru a fost adus pentru tinerețea ideilor și a unui curaj propriu tinerilor antrenori. El a avut un curaj sa conteste federali în pb. licenței. Ne trezim cu o formula de joc imaginata după statul de plata. Cu rezerve în postura de titulari pe vreo 8 poziții. Explicații ca cei veniți nu sunt gata de joc. Pai atunci sa strângem punctele sa nu avem probleme și sa,, inghitim” prestații de toată jena cu conștiința ca ăștia sunt jucătorii. Cum naiba unii schimba antrenorul și joaca, iar cei veniți mai dau și goluri. AȘTEPTĂM.

    0
    0
  2. NU stiu ce avazut poenaru repriza a2a a fost aproape la fel ca prima, difereta a fost chiar mica intre cele doua reprize , scorul putea chiar mai mare noroc ca sa terminat meciul.Adevarul este ca ne-am facut di nou de rusine ,nu am jucat nimic iar in prima repriza am jucat in 8 sau chiar in 7 jucatori sau mai bine zis am luat un scor de neprezentare,dezamagitor din nou. RUSINE SI IAR RUSINE .

    0
    0
  3. du te tata du te tare du te dupa medias si clinceni la arad ti ai pierdut respectul e doar pierdere de timp pt noi sincer poenarule nu aduce nimic bun sa mai ramai doua meciuri in deplasare in care ti ai batut joc de noi si de voi!daca ai un pic de onoare pleaca!

    0
    0
  4. Nu accepti ,nu accepti greselile astea copilaresti, ai mai zis-o si la meciul cu Fc. Arges si s-a rezolvat ceva POENARULE ? Pai pana cand o sa mearga aceste scuze ? Inseamna ca, nu te asculta jucatorii ?

    0
    0
  5. Poenaru =0
    Uta cel mai slab joc din ult 3 Ani
    Meszar trezeste-te
    Trebuie TOTUL SCHIMBAT
    CU POENARU RETROGRADATI TOTI E SIGUR FARA DUBII
    SAU CHIAR ASTA VRETI?????????????????????????????? ¿??????????

    0
    0
  6. Poenaru trebyie demis acum…urgent, si Keseru …despărtire pe cale amiabilă. De aici nu mai vine nicio speranță. Câte prostii mai pot să facă conducerea UTA după atâtea transferuri ratate cu jucători peste 30 ani? Câte mai faceti??? De ce nu joacă cei de 19-20 ani care aleargă si fac faze de poartă. Până când jucati cu jucători statici care pedalează in gol.
    Poenarule te umpli de penibil. UTA e prea mare pentru tine. Tu esti bun acolo unde nu sunt suporteri, si Ciobotariu face treabă la Voluntari.

    0
    0
  7. Jucători cu atitudine 0. Dacă as fi conducător, le-aș tăia salariile jucătorilor dacă nu au obiective realizate.

    0
    0
  8. Să nu uităm, am jucat pe teren neutru, am fost dominați de galeria voluntari în tribune, totuși de ce nu au fost băieții din galerie? Vrem atitudine și din partea ta poenarule prin schimbarea unor jucători, forza uta oriunde, oricând

    0
    0
  9. De cand ai venit la UTA tot penibil esti.
    Sper ca ai observat ca Ol Ljubijana a pus probleme lui Sepsi cand a jucat cu doi atacanti. Tu incepe tot cu Keseru si ramai la sfarsitul turului cu punctele facute cu Petrolul.

    0
    0
  10. Sa va fie rusine domnule antrenor pentru prestatiile jalnice pe care ni le serviti. Suntem satui de bataie de joc.

    0
    0
  11. Imi pare foarte rau sa recunosc,cu toate ca vad debusolarea dar nu ma compar fata de alte echipe cu mari pretentii care calca deasemenea stramb…
    Campionatul e lung..adevarat…doar ca nu vad un crescendo promitator,macar putin ceva,pe acolo,ba dimpotriva,din pacate…
    Am fost unul dintre putinii,care dupa meciul de acasa cu Petrolul,am scris raspicat ca jocul in sine,nu prea m-a convins doar scorul si mai ales abnegatia,dorinta…Astazi,parca a intrat o alta echipa pe teren,adunata aseara de pe coclauri….
    Domnule,Mister Poenaru…Dvs,personal ati declarat ca nu faceti diferenta intre un meci acasa sau deplasare,ceea ce intra in contradictie fata de ati prestat din nou…S-au pierdut batalii,razboaie atat terestre cat si maritime, nu pentru ca armata nu ar fi fost dotata,pregatita corespunzator, ci pentru ca respectivii generali,maresali,amirali au gestionat prost situatia momentului…Echipa este de nerecunoscut,cu maxime respecte si pareri de rau…
    Dvs sunteti unicul care este raspunzator…In afara de Cascini care a trecut cu indulgenta nota 5-6,restul, toti sunt momentan corigenti,inclusiv dvs…Nu este o critica directa ci o constatare trista…

    0
    0
  12. Dle Poenaru…inainte de a da vina pe altii,…uitati-va in oglinda. Din nou iacob spectator, din nou Erico cu mari erori ( iar Chindris..cel mai bun stoper…rezerva), nu vedeti ca Hoshallari e ” bulevard@”…e habarnist teribil,.., asa s-au luat golurile, de la el, Batha rudimentar si agresiv, ia doar galbene…nu ajuta cu nimic, Miculecu…apropos…de ce l-ati bagat ?….,Keseru -capitan…e o gluma proasta, e nulitate crasa( Dangubici…macar alerga). Cind trebuie sa il bagi pe Isac, il preferi …pe Steau ( mai slab, dar…mai apropiat), il scoti aiurea pe Ubbink. Constructia la UTA este NULA, o sumedenie de pase la portar ( de la centru lea incep[ut au pasat successiv..pina la Iacob). Ce-i asta ?. Dumneata nu vezi ca apararea pusa in teren..e vraiste ( juca ceva cu Balint sau badea) si pe sus si pe jos ?,. Cascini si Ubbinc au tinut …cit se cit, jocul. Echipa asta arata mai slab ca Mioveniul. La ce sansa ai avut cu Petrolul…nu cred ca o sa mai vedem. Daca crezi ca poti,…fa ceva, daca nu …pleaca, pina nu distrugi echipa. UTA in mandatuk Poenaru a aratat lamentabil si in amicale si in campionat. Si jucatori exista…nu exista…altceva

    0
    0
  13. Unde sunt acum Clinceni-ul și Mediașul??? O așteaptă pe UTA???? La fel că în era Balint și Badea, tot jucătorii ,,e” de vină!
    Echipa este fără nici un orizont!!
    Și nu de acum…. Costin nu a avut loc la UTA, la Voluntari ,,rupe” tot…. Este o problemă veche de marketing local care va persista…..
    Insist pe valoarea și determinarea jucăorilor români și crescuți și formați la Arad!

    0
    0
  14. Mie mi-e teamă că nu prindem nici play-out-ul ! O să retrogradăm direct . Poate de asta a fost adus Poenaru că are experiență la așa ceva.

    0
    0
  15. Da’ti Demisia….ca ne duci in B, inca din turul campionatului!!!
    Mereu gasesti scuze….esti penibil,echipa nu joaca nimic!!!
    Demisia!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button