National Sebis

Kilin, actor în meciul ce poate închide sezonul Sebișului: „Adversarii – mai pragmatici. Am fost foarte aproape de o mare performanță, dar jucăm până la capăt”





Călin Cojocaru a amestecat puțin „cărțile” în meciul de totul sau nimic cu Ighiul, iar Sebișul nu a ieșit deloc bine. Iuga sau Tulcan, care erau anunțați în formula de start, au rămas pe bancă, iar Kilin și Pirtea au început partida din primul minut. Ocaziile nu le-au lipsit gazdelor, dar odată ratate, Performanța a rămas în joc, iar la una dintre rarele apariții în careul gazdelor a deschis tabela dintr-o fază fixă. Fiindcă golul de 1-1 a întârziat să apară, Naționalul a cedat total spre final și a venit și golul definitivului 0-2.

În acest moment, doar o minune, cu mai multe componente: punctele din tur cu Ighiul, plus pași greșiți din partea Ripensiei și Reșiței,  mai pot readuce Sebișul în obiectiv. „Au fost ocazii mari la 0-0, dar, din păcate, nu s-a marcat, în timp ce adversarii au fost mai pragmatici. Au trecut odată de centrul terenului, au avut o ocazie și ne-au dat gol după un corner. La pauză, ne-am mobilizat, dar nu am reușit să egalăm și pe final ne-au prins pe o contră și așa s-a scris istoria partidei. Degeaba am fost concentrați și determinați înainte de meci, dacă nu am avut șansă. Acum, după meci suntem dezamăgiți și supărați. Am fost foarte aproape de o mare performanță, dar trebuie să jucăm până la capăt. Suntem profesioniști, ne pregătim să câștigăm la Lugoj și apoi vom vedea”, a spus Cristian Kilin, fotbalistul crescut de Atletico Arad, în generația lui Petre, Man sau Tănase.

 

A fost o partidă care dacă era listată la o agenție mare de pariuri  cum este bet365 cod bonus, în mod sigur la acest scor putea să aducă mari câștiguri celor care ghiceau rezultatul.

 

Manea: „Am dovedit că jucăm toate meciurile pe teren, indiferent de adversar”

De partea cealaltă, ighienii au sărbătorit printr-o horă a bucuriei victoria cu gust de răzbunare pentru „cazul Keita”. „Chiar dacă prima repriză am jucat mai timorați, am reușit să dăm gol dintr-o fază fixă. La pauză, băieții au înțeles ce le-am cerut și ce trebuie să facă și am reușit să câștigăm. Victoria de astăzi este în totalitate a băieților. Jucătorii au potențial, au muncit mult și-au avut voință. Am dovedit că jucăm toate meciurile pe teren, indiferent de adversar. Avem zece partide consecutive fără înfrângere, dintre care ultimele trei sunt victorii.  Mai avem o etapă, vrem să câștigăm pentru a încheia frumos acest șir bun de partide. Mai vreau să subliniez că, fără sprijinul financiar al oamenilor de lângă echipă, astăzi nu eram aici”, a menționat Mihai Manea, „principalul” formației din județul Alba.

Un comentariu

  1. jucatorul nationalului vorbeste de profesionism. nu prea cred ca sunt profesionisti. sa pierzi an de an promovarea nu prea arata a profesionism. pacat de spectatori si de dl primar. sunt mintiti an de an de niste mercenari.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button