UTA Arad

Timișorenii de la Red Ring, alături de Bătrâna Doamnă



Într-o perioadă în care gruparea fanion a Aradului are mare nevoie de bani privați, compania timișoreană, Red Ring, a devenit partener cu acte în regulă al „roș-albilor”. Iată și anunțul oficial el clubului:

”Avem plăcerea să anunțăm încheierea unui nou parteneriat: alături de clubul UTA a venit compania Red Ring, nume important pe piața sistemelor de aer condiționat, care a achiziționat pachetul <<Bronze>>. Suntem bucuroși de alăturarea companiei Red Ring lângă brandul UTA și credem că drumul pe care îl vom parcurge împreună va veni cu rezultate frumoase pentru toți.  Găsiți toate detaliile referitoare la gama de servicii oferite de prietenii noștri la adresa www.redring.ro.”

Începând de la partida cu FC Argeș, „Red Ring” își va putea afișa 4 bannere (300x90cm) cu logo-ul propriu pe toate laturile arenei „Motorul”, iar reprezentanții companiei vor beneficia și două abonamente gratuite la partidele de acasă ale „roș-albilor”.

 









6 comentarii

    1. Conteaza pentru tine @zatarra?Esti cumva contabil?Ti-ai facut abonament(e) la UTA?100 Lei daca ar fi dat firma respectiva,dar i-a dat!Tu cu ce ai contribuit la UTA?Asta sa ne scrii aici,sincer!Ca de prosti , care fac gargara,suntem satui!Scuza-mi te rog epitetul,dar te incadrezi perfect in categoria aceasta…Mai sunt disponibile abonamente….Nu este „alba-neagra”,marca banul castigator si apoi pune intrebari stupide….gigele….

      0
      0
  1. Nu prea imi place sa scriu despre ” sa moara capra vecinului”,,,dar daca aceasta firma timisoreana cumpara un pachet,chiar daca Bronz,la UTA,este o palma crasa data echipelor csimisorene,celor 3!Picatura cu picatura s-au format oceanele!Un leu de aici,doi de pe acolo…Din pacate in asta stam,din domeniul privat de finantare…Mi-as dori ca pe tricourile jucatorilor aradeni,sa nu mai fie loc de logo-urile acestor mici sponsori..Cat mai multi sa fie…
    Nu pot deca sa felicit persoana care a intermediat aceasta colaborare..stim si cine este,toate la timpul lor…,ca sa nu-l rasplatim cu rau…
    As fi fost curios de o reactie a suporterilor aradeni,daca o firma aradeana,ar fi sponzorizat o echipa Csimisoreana….in dauna UTA-ei…Atunci sa vezi belea mare….
    Incurcate sunt caile Domnului…Foarte greu acest fenomen,fotbal…Greu de inteles….

    0
    0
  2. Giro pe vremuri o mare firma aradeana sponsoriza Gloria Bistrita. ti se pare ca cineva a facut un capat de tara din asta ?

    0
    0
  3. O firmă este practic o persoană juridică care aparține unui oraș doar prin sediul social.
    In spatele numelui unei firme stau niste oameni care au culorile alb roșii în sânge și care nu vor putea fi alaturi decat de UTA.
    Banuiesc ca si pentru firma timișoreană este cat se poate de greu , probabil , desfasurandu-și activitatea in respectivul oraș sa suporte povara faptului că sunt susținătorii UTA-ei.
    Ar trebui apreciat că sunt alaturi de noi ( mai ales in conditiile grele de la club ) si nu de o echipă din TM.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button