UTA Arad

Mihali și-ar fi dorit o aventură mai lungă la UTA și să se reîntâlnească, sâmbătă, cu Popa: „Arădenii sunt favoriți, la Balotești ne chinuim de la etapă la etapă”





După victoria contra Sportului Snagov, UTA întâlnește o altă echipă ilfoveană, CS Balotești. Pe banca formației de pe locul 18 – retrogradabilă – stă Gheorghe Mihali, fost antrenor secund al „roș-albilor” în „gestiunea” lui Adrian Mihalcea.

„Mariajul” nu a durat mult timp, iar fostul fundaș al „Generației de Aur” a antrenat-o între timp și pe CS Mioveni, ca „secund” și apoi „principal”. Din iarnă o conduce pe Balotești, dar rezultatele nu sunt dintre cele mai bune. „UTA e favorită sâmbătă, nu se pune problema de acest lucru. E o echipă cu jucători valoroși, au făcut transferuri bune în această iarnă, iar noi ne chinuim de la etapă la etapă. Am început returul cu o victorie la Daco-Getica, dar mai apoi am pierdut pe nedrept cu Farul, Brăila și ACS Poli, după ratări incredibile și greșeli de arbitraj. Au fost mult prea multe greșeli de arbitraj împotriva noastră în acest retur, s-au acordat cinci penalty-uri în șase meciuri, plus trei cartonașe roșii” , precizează tehnicianul ilfovenilor, care nu va putea conta pe fundașul Flămânzeanu, eliminat la Timișoara, în „duelul” cu ACS Poli, 1-3.

Interesant e că aventura lui Mihali și Mihalcea în culorile „Bătrânei Doamne” s-a încheiat chiar după un egal cu Baloteștiul, 2-2, la Șiria. „Nu e neapărat un meci special, dar mă voi reîntâlni cu câteva persoane care m-au tratat foarte bine cât am fost la Arad. Nu o să uit niciodată acea perioadă, din păcate a fost una foarte scurtă. Cred că Adi Mihalcea s-a pripit atunci, nu trebuia să demisioneze, eu cred că s-ar fi rezolvat situația. I-am spus și atunci că s-a pripit, sunt sigur că UTA ar fi avut alt traseu în sezonul trecut dacă noi rămâneam la echipă. Eu m-am simțit foarte bine la Arad, ne-au fost asigurate niște condiții foarte bune pentru Liga a II-a, din păcate în fotbal se întâmplă multe”, mai consideră fostul internațional.

Ionuț Popa încă așteaptă rezultatul spectroscopiei, dar cu siguranță nu va face deplasarea la Balotești. „Îmi pare rău de tot că nu mă întâlnesc cu domnul profesor, pentru că este unul dintre prietenii mei buni din fotbal. Am lucrat cu dânsul timp de aproape un an la Iași, când am promovat în prima ligă. E un om de mare caracter, care mi-a lăsat libertate și mi-a dat încredere, tot ce și-ar putea dori un antrenor secund. Țin și acum legătura cu dânsul, sper că se va însănătoși și că va reveni lângă echipă” a mai transmis Mihali.

UTA are o singură victorie în cele cinci dueluri directe cu CS Balotești. Se întâmpla la chiar prima întâlnire, în 2016. A fost 4-2 pentru arădeni în deplasare, toate golurile purtând semnătura lui Adi Petre. De atunci, echipa din Ilfov a învins de două ori: 2-1 în 2017, la Șiria și 0-2 în turul acestei ediții de campionat, pe „Motorul”. Alte două partide s-au încheiat la egalitate, 2-2, în sezonul 2017-2018.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. Lumea tehnicienilor mai mari sau mici își doresc mediul fotbalistic al Aradului Pentru simplu motiv că aici se lucrează cu cei care vor sa se realizeze tehnic. Banii ne fiind prea multi ,tehnicienii. se pot autoevalua .,pot ridica juniori care devin nume și pot obține promovarea,visul urbei . Acum ,și norocul ,răbdarea și nu în ultimul rând tactul trebuie să aibă loc în desaga tinerilor tehnicieni . Nu face excepție în primul rând Mihalcea Prea nervos ,nerăbdător gata la ,,,scatoalce” El s-a autoanalizat și a preferat un post la federali pt. o perioada de ,,linistire” Slab nu e Mihali un antrenor care mai are de muncit . Și el și echipa . Hai UTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button