Fotbal judetean

Cermeiul și-ar putea mări „colonia” de utiști: Suslak s-a înțeles verbal cu Bulza





Lupta pentru câștigarea Ligii a IV-a Arad se va duce și în perioada de mercatto a iernii. Dacă cei de la Crișul și Sîntana sunt la faza de tatonări, Progresul Pecica a mutat deja cu Topai și Wild. La rândul lor, conducătorii Gloriei Lunca Teuz Cermei sunt pe cale să  oficializeze primul transfer al noului an și anume utistul Adrian Suslak. „Cu jucătorul ne-am înțeles, urmează să discutăm și cu cei de la UTA. Am auzit că nu se vor opune plecării lui, rămâne de văzut sub ce formă, împrumut sau defintiv”, ne-a mărturisit Petre Bulza, președintele „alb-roșiilor” din eșalonul patru.

La rândul său, Suslak admite că, în cazul în care nu va veni o ofertă convenabilă din ligile doi și trei, va dori să ajungă la Cermei. „Am mulți prieteni acolo, cu care de abia aștept să joc din nou împreună. Verbal m-am înțeles cu domnul Bulza, Cermeiul e opțiunea mea numărul unu în acest moment”, a precizat și fotbalistul de bandă stânga, care în toamnă a evoluat doar pentru UTA II, tot în Liga a IV-a Arad.

Adrian Suslak ar completa „colonia” de utiști de la Cermei, care îi mai cuprinde pe Popa, Cotoc, N. Varga, D. Bulza sau M. Varga.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button