Cluburi polivalente

CSM Arad abordează cu noutăți returul Superligii Naţionale de tenis de masă





Returul Superligii Naţionale de tenis de masă va avea loc la Buzău, în perioada 4-7 februarie. Echipele CSM-ului arădean au primit întăriri. La masculin, alături de Paul Mladin, Patriciu Muntean, Bogdan Roman, Gheorghe Durdun şi Walter Berg va mai juca şi Laurenţiu Lupulesku (25 ani), care are în palmares rezultate notabile: multiplu campion naţional de cadeţi şi juniori, campion naţional la dublu masculin şi dublu mixt seniori în 2013, vicecampion naţional cu echipa de club, Steaua Roşie Belgrad.

La feminin, pentru CSM Arad va juca şi Ivana Vejnovic (18 ani), fostă componentă a lotului naţional al Serbiei, bronz cu echipa în 2013, la Campionatele Europene de junioare, multiplă medaliată naţională şi balcanică, atât la simplu cât şi la dublu. În sezonul trecut a fost campioană naţională de junioare la dublu şi dublu mixt, câştigătoare de Top 12 junioare și ocupantă a locului 3 la Top 16 senioare. Din lotul echipei arădene mai fac parte: Andreea Fistyulof, Andreea Huduşan, Adela Strună şi Andreea Neamţ.

În altă ordine de idei, CSM Arad continuă selecţia la nivel de copii, cu vârste între 6 şi 9 ani. Cei interesaţi sunt aşteptaţi luni, miercuri şi vineri, între orele 15:30 şi 17:30, la complexul de tenis de masă „Emil Prokopecz” (str. Mihai Eminescu, nr.28), pentru înscrieri la secţia de tenis de masă. De selecţii se ocpuă şi sportivii Andreea Fistyulof, Bogdan Roman şi Patriciu Muntean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button