CS INEU liga 3 arhivă

Destule invariabile la reunirea Ineului; Sculici: „Un singur lucru e cert, vom întineri din nou lotul”





Gruparea din Țara Zărandului s-a despărțit deja de șapte dintre fotbaliștii pe care a contat în turul campionatului, jumătate dintre ei având statut de titulari. Este vorba despre portarul Bujor, fundașul Wild și mijlocașii Filimon și Kocsis. Alături de aceștia au mai plecat juniorii Crișan, Tomuț și Șubaș  și se aude că alți doi „grei” ai echipei ar putea pleca în această iarnă.

Până una alta, Cristian Sculici, care și-a luat ajutor pe bancă în persoana lui Costel Filipaș a programat primul antrenament al anului pentru mâine, la ora 15. Probabil, cel puțin mâine, la reunire, media de vârstă a lotului va fi foarte scăzută și asta pentru că vor sosi câțiva juniori în probe, dar și fiindcă achizițiile din rândul seniorilor nu s-au concretizat încă. Însă, antrenorul Cristian Sculici anticipează deja finalitatea campaniei de achiziții: „E un schimb de linii la Ineu. Un singur lucru e cert, vom întineri din nou lotul, apelând incluisiv la câțiva juniori talentați din zonă”.

Vor urma două săptămâni de pregătire pe plan local, de testare a unor fotbaliști, ce se va încheia pe 20 ianuarie și cu „triunghiularul” de la Reșița, cu CS Negrea din Liga a IV-a Caraș și CSM-ul din eșalonul secund și 23 ianuarie, cu ocazia testului cu Cermeiul lui Aslău. O zi mai târziu, „alb-albaștrii” urcă în cantonament la Moneasa, pentru ca între 30 ianuarie și 5 martie, ineuanii să aibă programate nu mai puțin de 12 partide de verificare.









Un comentariu

  1. O sa intineriti din nou lotul si o sa luati cate 4-5 boabe pe meci cu juniorii care o sa-i aduceti de pe la beliu,maderat sau bocsig. Nu poti sa emiti pretentii… Cam putine meciuri amicale :)))

    0
    0
  2. Asa cum am mai spus-o ……e clar nu exista management la Ineu…..sunt niste amatori acolo……pacat ,ca se poate lucruri frumoase pe acolo…..cu juniori cu cateva inplanturi de juc. cu experienta……..dar se pare ca nu e nici viziune…nici buget…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button