CS INEU liga 3 arhivăNational Sebis

Sebișul și Ineul intră în vacanță cu destule variabile legate de loturile de jucători





Aliniind două dintre cele mai tinere formații ale campionatului, cu un plus pentru ineuani care au mers pe aceeași linie tot campionatul, în timp ce sebișenii s-au abătut puțin de la drum în debutul stagiunii de primăvară, grupările arădene de Liga a 3-a au avut, una peste alta, parte de sezoane satisfăcătoare. Cele două cluburi ar trebui să demareze strategia pentru la anul și asta pentru că fondul de jucători s-ar putea subția ulterior dacă va promova și Cermeiul.

sebis5

 

Pe cine mai poate ține Sebișul?

Primul an al lui Călin Cojocaru la cârma lui Național Sebiș, ca manager și antrenor, a fost relativ bun. Dacă nu era acel derapaj cu numirea pe banca tehnică a lui Rică Neaga și achiziționarea unor jucători ce au încurcat mai mult decât au ajutat, gen Petrovici, plus Țoca, Negoescu sau Oprea, care au abandonat „corabia” când au vrut ei, calificativul putea și mai bun.

Au fost și destui fotbaliști care au progresat, ca și Cherecheș, Susan sau Stupu, sau cel puținu nu și-au ieșit din mână, ca și: Velici, Mihuța, Avramescu, Keita, Bogdanovici, Zurbagiu sau Radu. Ultimul antrenament al stagiunii va avea loc miercuri, prilej cu care Călin Cjocaru va anunța numele a trei jucători pe care nu și-i mai dorește la echipă.

Dar, managerul s-ar mai putea confrunta cu o problemă. Sunt și fotbaliști care își caută și, din câte se pare, chiar și-au și găsit variante mai bune. Alex Cherecheș și Gelu Velici peste toți, golgheterul Naționalului postând și un mesaj ce sună a adio pe pagina personală de facebook. Un an petrecut împreuna cu momente bune si mai putin bune. Va mulțumesc tuturor pentru cele „16 momente frumoase” si va doresc sa faceți cea mai buna alegere pentru cariera voastră in continuare. Multă bafta tuturor”, a scris fostul atacant al lui Dinamo, autor a 16 goluri în acest campionat pentru sebișeni.

roliprimar

Întâlnire finanțator – primar la Ineu

…cam de asta depinde viitorul grupării din Țara Zăranului. Rolland Szabo și Călin Abrudan, reconfirmat în fotoliul de edil al Ineului, trebuie să mai clarifice câteva aspecte ale colaborării lor și, în funcție de asta, să se traseze o linie de funcționare a clubului, dar și a Academiei Ladislau Brosovzsky. Cristian Sculici și așa avut oamenii numărați, sau mai bine spus dintre cei care pot face față cu adevărat față la nivelul Ligii a 3-a, nu-și mai poate permite să piardă și alții.

Există, totuși, un fotbalist care și-a anunțat deja despărțirea de „alb-albaștrii”. Tibi Bier e ca și plecat de la Ineu, semne de întrebare mai fiind și în dreptul lui Iaroș și Huțanu.

Ineuanii, sau cel puțin majoritatea componenților de la prima echipă, au intrat în vacanță încă de săptămâna viitoare și așteaptă vești despre viitor. E posibil ca acestea să vină chiar pe finalul acestei săptămâni, în cazul în care finanțatorul și primarul apucă să stea la aceeași masă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button