CS INEU liga 3 arhivă

Ineu baby la primul antrenament al anului, urmează și achizițiile





Peste 20 de jucători au răspuns la comenzile lui Cristian Sculici, Costel Filipaș și Florin Rusu la primul antrenament al lui 2016 al divizionarei a treia, CS Ineu. Printre aceștia s-au numărat mulți juniori sub 19 ani, din zonă, care aspiră la un loc în lotul pentru retur. Trei-patru dintre ei sunt ca și acontanți, restul urmând să mai fie văzuți la treabă.

Dintre seniorii rămași după plecările lui Bujor, Filimon, Wild și Kocsis, Bier și Mașniță au fost învoiți. Ultimul, având origini ucrainiene, sărbătorește Anul Nou și va demara pregătirea de miercuri. Sub comanda lui Sculici a reapărut Alex Mitrea, care și-a încheiat defintiv conturile cu UTA și devine numărul unu la capitolul portari după plecarea lui Bujor. Responsabil cu revitalizarea goal-keeperului de 22 de ani este Florin Rus.

Pe de altă parte, Ineul se află în tratative avansate cu trei-patru fotbaliști. „Sperăm să finalizăm cât mai repede discuțiile și, cel târziu până la data plecării în cantonamentul de la Moneasa, 24 ianuarie, să definitivăm lotul pentru retur”, ne-a mărturisit Ionuț Benea, directorul sportiv al „alb-albaștrilor”.

Această săptămână e rezervată reacomodării cu efortul, dar și vizitelor medicale. La mijocul săptămânii viitoare, ineuanii dispută un triunghiular cu CS Negrea Reșița și CSM Reșița.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button