Fotbal judetean

Pecica și Păuliș, câștigătoarele „zonelor” de sâmbătă în Campionatul Județean de Sală





Nu mai puțin de 16 echipe s-au duelat, ieri, în sălile de sport din Șiria și Pecica pentru un loc la turneul final al Campionatului Județean de Fotbal în Sală. Aflate la începutul pregătirilor, combatantele au văzut competiția ca pe un bun prilej de a-și încălzi motoarele pentru perioada deloc facilă care urmează.

Păulișul, piedică pentru gazde

În întrecerea de poalele Cetății Șiria, după rezultatele meciurilor din grupă, configurația clasamentelor a arătat astfel:

clas1

În semifinale: Real Horia – Păulișana Păuliș  1-6 și Podgoria Șiria – Avântul Târnova 3-1. Finala le-a adus față în față pe gazdele de la Șiriana și Păulișana. Echipa lui Mițiți s-a impus cu 3-1, după reușitele semnate: A. Gornic, C. Gîlcă și Fl. Rus, respectiv Bulzan.

paulis3În ediția anterioară am participat doar cu juniorii la această competiție, acum băieții s-au mobilizat și ne-a ieșit bine. Acum, dacă tot am câștigat faza zonală vom încerca să ne batem la titlu la Arad. Până atunci, o să fim la alt nivel al pregătirii și, poate, ne vom mai întări și cu unul – doi fotbaliști. Dar, prioritatea noastră ar fi să ne păstrăm lotul actual intact”, a spus antrenorul Dănuț Mițiți, care a folosit următorii jucători: Dan Deffert, Aurelian Itu, Norbert Cervenschi, Marius Suciu, Dorin Ambruș, Alexandru Mariș, Florin Rus, Emilian Calancea, Cosmin Gîlcă, Andrei Bruț, Andrei Gornic și Denis Calancea.

paulis1

Pecicanii au făcut spectacol acasă

Tot sâmbătă, la Pecica,  alte opt formații au intrat în competiție. Clasamentele în cele două grupe au arătat așa.

 clas2

În semifinale: Progresul Pecica – Voința Felnac 5-1 și Voința Munar – Unirea Șeitin 1-7. Gazdele de la Progresul și-au adjudecat ultimul act, cu 2-0, după reușitele semnate Moldovan și Gherghel. Acesta din urmă a fost fără doar și poate jucătorul turneului, realizând destule faze de real spectacol, însuși golul din finală fiind o capodoperă. „Aveam de apărat trofeul câștigat anul trecut, așa că am abordat serios competiția. Rămâne de văzut ce va fi la turneul final, pe 21 februarie, când ne vom afla în plină perioadă de pregătire, cu jocuri amicale tot la trei zile. Nu ne vom perturba programul pentru turneul de sală, dar, chiar și așa, cred că vom face o figură frumoasă”, a afirmat tehnicianul pecicanilor, Lucian Ciba.

Marius Rus – Alexandru Vasilca, Angel Ponta, Mirel Arsene, Iosif Gherghel, Codrin Peii, Carlos Burian, Ewald Wild, Erich Wild, Adelin Koppandi și Raul Moldovan au fost fotbaliștii utilizați ieri de câștigători.









Un comentariu

  1. a fost un turneu frumos meciuri frumoase .bine ar fi in fiecare an sa se organizeze sa pastreze traditia bandi si coman

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button