31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Sebișul a renunțat la Unguru, iar Țoca, Negoescu și Lazăr au semnat!

După curățenia făcută înainte de Anul Nou, Național Sebiș a mai renunțat la un fotbalist.  Mijlocașul ofensiv, Daniel Unguru, nu intră în planurile tactice ale lui Rică Neaga și s-a despărțit oficial de gruparea de pe Crișul Alb. „Am reziliat amiabil contractul cu Unguru, căruia îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru noi. E un fotbalist bun, care-și va găsi rapid un angajament”, ne-a spus Călin Cojocaru despre fotbalistul care a marcat două goluri în turul campionatului, în deplasările de la Deva și Timișoara, cu Becicherecul Mic.

Tot managerul sebișenilor a confirmat și faptul că: „Țoca, Negoescu și Lazăr au semnat. Ne-au convins deja, ne bazăm pe ei în retur. Îl mai așteptăm pe Keita, care trebuie să ajungă în România pe 5 februarie. Totodată, la Tușnad, în cantonament, ar mai putea sosi doi-trei jucători”.

Lotul care pleacă luni spre județul Harghita îi are în componență pe: Bujor, Tomșa – Dăruială, Stupu, Țoca, Cherecheș, Rosenblum, Basic, Neacșu, Susan, Zurbagiu, Z. Radu, Mihuța, Stoian, Lazea, Avramescu, Rus, Velici, Negoescu, Lazăr. Sebișenii vor disputa și trei amicale puternice în zonă, cu FC Brașov, CS Mioveni și Unirea Tărlungeni.

0
0
%d blogeri au apreciat: