CS INEU liga 3 arhivă

Ineul duce 25 de jucători în cantonament, Ciobanu și Șulumberchean – ultimii excluși





În această seară, după terminarea turneului de sală de la Sîntana, la care participă cu o echipă, CS Ineu urcă la Moneasa, pentru un stagiu de pregătire de 6 zile. Cristian Sculici, Costel Filipaș și Florin Rusu (care mai schimbă tabăra din când în când, având în vedere că la Hotelul „Parc” e cazătă în aceeași perioadă și formația la care apără, Lunca Teuz Cermei) vor avea sub comandă 25 de fotbaliști,  media lotului deplasat fiind destul de scăzută.

Față de tur, la nivel de seniori noutățile sunt portarul Mitrea, fundașul Călăcean și mijlocașii Spătaru și Botaș. Zărăndanii mai caută un fundaș central și un mijlocaș. Din motive disciplinare, fundașul Ciobanu și mijlocașul Șulumberchean au fost trimiși la echipa a doua, fiind – totodată – puși pe lista de transferuri.

Până una alta, lotul de cantonament al Ineului arată astfel: Mitrea, Pușcaș, Tulcan – portari; Popovici, Zdrențan, Călăcean, Carmanoczky, Bier, Jilavu, Hulbăr, Talpaș, Dragoș – fundași; Ciocan, Mîneran, Clej, Belei, Udrescu, Spătaru, Botaș, Ruja – mijlocași; Huțanu, Cioboată, Mașniță, Gavrilă, Moldovan – atacanți. „Poate că marea parte a numelor cu care plecăm la Moneasa nu spun mare lucru, dar nu trebuie uitat că în urmă cu un an și jumătate am început un proiect bazat pe tineret. Atăta timp cât nu avem ca obiectiv promovarea și nici nu suntem în situația de a retrograda, cred că cel mai mare câștig al primăverii ar fi aruncarea în luptă a câtor mai mulți copii din zonă. Că terminăm campionatul cu 3 locuri mai sus sau cu 3 mai jos, nu cred că are mare importanță, însă creșterea prin meciuri a copiilor, da”, consideră Cristian Sculici.

Din delegația Ineului la Moneasa mai fac parte președintele Adrian Palade, directorul sportiv, Ionuț Benea și doctorul Nicolae Pavel.









Un comentariu

  1. Nu esti in situatia de a retrogada pentru ca cei care au plecat te-au lasat unde te-au lasa.Iin locul tau le-as multumi,dar defapt tu sti ce inseamna a multumi?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button