CS INEU liga 3 arhivă

Echipa lui Rusu, peste toate la turneul ineuanilor, „Mintea, tehnica și forța” – lingura de lemn





După patru zile încărcate de antrenamente cu accent pe partea fizică, antrenorul Ineului, Cristian Sculici le-a dat posibilitatea jucătorilor să se mai destindă puțin la un turneu de mini-fotbal, diputat pe sinteticul Taberei Moneasa.

filipasÎn schemă au intrat și cei doi „secunzi”, Florin Rusu și Costel Filipaș. Acesta din urmă și-a făcut primul echipa, găsindu-i și un nume ce ar fi trebuit să o definească: ”Mintea, tehnica și forța”, în formula: Călăcean, Zdrențan, Talpaș, Ciocan, plus portarul serviciu, Pușcaș sau Mitrea. Antrenorul cu goalkeeperii, care a evoluat pe teren și nu și-am menajat deloc adversarii la duelurile fizice a împărțit același maieu (alb) cu Huțanu, Bier, Botaș și Ruja. Aceștia din urmă au fost principalele „guri de tun” în primele șapte partide, toate câștigătoare.

Apoi, oboseala și-a spus cuvântul și la rampă au ieșit „albaștrii”, adică: Jilavu, Popovici, Mașniță, Dragoș (Belei) și Spătaru. „Trasoarele” acestuia din urmă l-au cam păcălit pe Mitrea și echipa sa a rămas la rândul ei pe teren câteva partide bune. Deși dorința a fost mare, Filipaș, „fiul” Ciocan și restul „portocaliilor” nu au fost capabili să câștige niciun meci, iar ca tacâmul să fie complet, până și echipa copiiilor: Carmanoczky, Mîneran, Udrescu, Gavrilă și Cioboată aveau să spargă gheața. S-a întâmplat chiar la ultimul meci al turneului, cu „albii” pe călcâie și zâmbetul pe buze. Ușor accidentați, Hulbăr și Clej au rămas pe margine.

fazaChiar înainte de masa de prânz, Filipaș a intrat în posesia lingurii de lemn, oferită cu mare căldură de echipa câștigătoare, prin Petrică Huțanu.

La antrenamentul de după-amiază al ineuanilor, foaia se schimbă puțin, în sensul că Bier et. Comp. vor avea parte de un antrenament fizic solicitant, ultimul din cantonamentul de la Moneasa. Mâine dimineață, „alb-albaștrii” părăsesc hotelul Parc și o găzduiesc pe terenul „Armonia” pe Millenium Giarmata în cel de-al treilea amical al iernii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button