National Sebis

Livetext: CS Mioveni – Național Sebiș 2-0, final

La ora 12. cu o oră mai târziu decât programarea inițială, Sebișul dispută primul amical din cantonamentul de la Băile Tușnad. De fapt, „alb-albaștrii” au străbătut câțiva kilometri buni din județul Harghita până la Tărlungeni, în Brașov, acolo unde întâlnesc divzionara secundă, CS Mioveni.

Iată formațiile ce se înfruntă:

Mioveni: Popescu – Tirică, Negoiță, Calvin, Stan – Popa, Mârzeanu, Gălan, Florescu – Nilă, Vintilă

Sebiș: Tomșa – Dăruială, Țoca, Neacșu, Cherecheș – Lazea, Zurbagiu – Susan, Avramescu, Z. Radu – Velici.

Sebișenii au avut prima ocazie mare chiar în minutul 5. Lazea a pasat bine pentru Velici, care a reluat în bara porții lui Popescu. Din minutul 24, argeșenii conduc cu 1-0, după reușita lui Stan. Sebișenii au reacționat prin șutul lui Avramescu, parat de Popescu. Pe finalul reprizei și juniorul Susan a irosit o ocazie imensă de egalare. E 1-0 pentru Mioveni după primele 45 de minute ale amicalului cu Mioveiul.

S-a reluat repriza a doua la Tărlungeni, Sebișul a trecut de la 4-2-3-1 la 4-4-2, cu: Bujor – Dăruială, Țoca, Neacșu, Cherecheși – Rus, Avramescu, Stoian, Mihuța – Rădulescu, Negoescu. Mioveniul a răspuns cu Sima – Toriște, B. Stoica, Schiopu, E. Stoica – Popa, Biceanu, Mârzeanu, E. Neacșu – Ayza, Năstăsie.

Din mintul 57, Mioveniul are 2-0 după reușita lui Biceanu, printr-o elegantă scăriță de la 20 de metri peste Bujor. Negoescu a mai ratat o ocazie mare în contul Sebișului. În minutul 71, La Mioveni au mai intrat pe teren: Croitoru – Ivan, Fulga, Lazăr și Trașcu.

S-a încheiat amicalul de la Tărlungeni cu victoria Mioveniului în fața Sebișului. Neaga nu a putut conta pe trei dintre fundașii săi, Rosenblum, Stupu și Basic, toți cu probleme medicale.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close