National Sebis

Neaga, nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi: „Am nevoie de barbați, nu de ˝păsărici˝ ”





Sebișul a călătorit 60 de kilometri de la Băile Tușnad până la Tărlungeni pentru a-și măsura forțele cu divizionara secundă, CS Mioveni, aflată în cantonament la Poiana Brașov. Cu câte un gol pe repriză, marca Stan și Biceanu, argeșenii au tranșat disputa, agitând puțin apele în tabăra Naționalului. „Sunt puțin supărat pe atitudinea unor băieți, care nu e tocmai cea dorită de mine. Le-am și spus, eu am nevoie de barbați, nu de <<păsărici>>, iar cei care nu înțeleg asta vor pleca. În acest moment, chiar cred că ne vom mai despărți de unii jucători”, a punctat Rică Neaga.

Despre defășurarea efectivă a disputei cu Mioveniul, „principalul” Sebișului a adăugat: „Am întâlnit o echipă matură, experimentată, din prima parte a clasamentului ligii secunde, dar asta nu este o scuză pentru momentele în care noi nu ne concentrăm cum aș vrea eu. Ratăm prea mult, din poziții clare, iar golurile pe care le luăm sunt, practic, cadouri pentru adversarii noștri. Oricum, în această perioadă de acumulări fizice nu mă interesează prea mult rezultatele, ci aspectul tactic și atitudinea lor în teren”.

Sebișul mai are programate trei amicale în perioada de cantonament. Marți, de la ora 11, evoluează cu FC Brașov pe terenul „ICIM” din orașul de sub Tâmpa, miercuri, de la ora 17 (în nocturnă), la Miercurea Ciuc cu FK Csikszereda a lui Robert Ilyeș, iar vineri, la terminarea stagiului de pregătire de la Băile Tușnad, coboară din nou la Tărlungeni pentru o confruntare cu echipa gazdă antrenată de Daniel Bona.

Un comentariu

  1. in perioda de acumulari fizice….pe el il intereseaza aspectul tactic……cum nauba….cand se stie ca in perioada de incarcare nu poti gandi limpede….din cauza oboselii, cantonamente…..si asta vine si mai pune si presiune….tolomac…..acuma se urmareste pe langa aspectul fizic si atitudinea de invingator…si spiritul de echipa…..pe plan tactic e mai greu cu concentrarea….de aceea se greseste mult.

    0
    0
  2. plin de antrenori in Romanica asta…….vai si vai……..se vede de altfel………cum merge treaba pe la cluburile astea, care vezi chipurile…sunt profi…

    0
    0
  3. Neaga nu o fi avand o mare experienta , ca antrenor, dar a jucat in prima liga. la echipe de top, a avut antrenori, dintre cei mai cunoscuti. Nu cred ca nu s-a prins nimic de el,in plus are ambitii sa se remarce, ca antrenor. Numai ca, in liga a III orice antrenor ar trebui sa aiba 5-6 jucatori aproape de el,altfel il vand rapid, ca efortul nu prea este placut

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button