Fotbal judetean

Continuă seria victoriilor: ACS Dumbrăvița – Lunca Teuz Cermei  1-3





Chiar dacă a întâlnit una dintre echipele bune ale D-ului timișorean, cu jucători cu carte de vizită, ca Dancia sau Nohai, Cermeiul și-a făcut bine treaba și a mai bifat un succes în amicale. „Alb-roșii” conduceau încă de la pauză, cu 2-0, după reușitele semnate Vereș (foto) și Bulza, în partea secundă mai marcând Ghergar.

Coborât pentru câteva ore din cantonamentul de la Moneasa, unde se află cu copiii de la UTA, Mircea Aslău s-a declarat mulțumit de prestația solidă a elevilor săi. „Chiar dacă în repriza a doua a plouat cu găleata și a bătut tare vântul, am fost la înălțime, făcând un antrenament complet în fața unei formații de calitate, destul de experimentate. Mă bucur că ne creăm destule faze de poartă și marcăm cel puțin două-trei goluri meci de meci”, a punctat antrenorul Cermeiului, care nu i-a avut la dispoziție pe Adi Rusu (învoit) și Candrea, ușor accidentat.

Fl. Rusu – Popa, Gurban, Cotoc,  Suslak – Purece, Nistor, N. Varga, Vereș – Bulza, Sălăjan, plus M. Varga, Berar, Ghergar și F. Brîndușe a fost echipa aliniată de Cermei pe sinteticul din Complexul studențesc timișorean, în deschiderea partidei dintre Mama Mia Becicherecul Mic și Șoimii Pîncota (scor la pauză 1-1).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button