Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Primul succes în amicale: CS Ineu – CS Oșorhei   1-0Despărțite de un punct după stagiunea de toamnă, Ineul cu 16 în seria a IV-a, iar Oșorheiul – 17, în seria a V-a, cele două divizionare a treia și-au dat întâlnire pe terenul „Armonia” din orașul de pe Crișul Alb. Pe un teren destul de rău și pe un vânt puternic, a rezultat un meci destul de închis, cu un plus pentru echipa gazdă, care a avut ocazii mai multe și mai clare.

Dacă Mașniță, Huțanu, Cioboată și nou sositul Ayayli au ratat, Ciocan a găsit plasa porții adverse direct dintr-o lovitură liberă bătută de la 18 metri, ușor lateral stânga. Era mijlocul primei reprize, iar tabela nu s-a mai modificat până la final. „Venim după zece zile în care ne-am axat pe pregătirea fizică, iar fondul de oboseală încă există. Jocul nostru a suferit puțin din această cauză, dar rămânem cu o victorie de moral , ce ne lipsea puțin în această iarnă”, a spus Cristian Sculici la finalul disputei cu bihorenii.

Zărăndanii i-au testat și pe mijlocașii olandezi Mensahi și Ayayli, acesta din urmă, cu profil ofensiv, furând de câteva ori privirile prin calitățile sale tehnice. Cei doi vor mai fi testate și mâine, cu ocazia testului cu UTA II, programat mâine, de la ora 15, pe terenul „Șega” din municipiu.

Formații:

CS Ineu: Mitrea – Zdrențan, Călăcean, Bier, Hulbăr – Ciocan (70 Popovici), Clej (46 Mensahi), Spătaru (46 Ayayli), Botaș (70 Talpaș) – Huțanu (70 Sințulescu), Mașniță (70 Cioboată). Antrenor: Cristian Sculici

CS Oșorhei: Hava – Borşa, Pintea, David, G. Cornea – Hosu, I. Cuc, L. Todea, C. Chiş – Ov. Popa, Sg. Pop. Au mai jucat: Kiraly – Sg. Ban, Terebenţ, Selegean, Suciu, Lerinţiu, Balog, D. Costea, Boka, Chirilă, Chişvasi şi Higyed. Antrenor: Călin Cheregi

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.