Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Impact victorios cu testele iernii: Unirea Sîntana – Șoimii Lipova  0-2La trei zile de la revenirea din cantonamentul de la Tășnad, lipovanii s-au deplasat la Sîntana pentru primul amical al iernii. Totul a decurs bine pentru formația de pe Mureș, care s-a impus cu scorul de 2-0, prin reușitele semnate Sergiu Popa (foto, direct din lovitură liberă de la 30 de metri) și Borteș (șut de la 16 metri după o respingere a defensivei adverse). Sergiu Popa a mai ratat și o lovitură de pedeapsă cu două minute înainte de final.

Gazdele, lipsite de aportul a cinci fotbaliști: Dulhaz, Peia, Bodea, Cl. Popa, Matei și Paven au avut o singură ocazie importantă, irosită de Capătă. Și de la „șoimi” au absentat: Trifoi, Vasinc, Blănaru, Vancea și Edu, însă – ceea ce este mai important – este că ambii antrenori au avut treabă în altă parte. Dinu Donca în cantonament cu copiii de la LPS, iar Flavius Sabău la cursuri, la București.

Prin urmare, au vorbit președinții. „Un antrenament și nimic mai mult din partea noastră. Au contat și absențele, dar nici condițiile meteo nu au fost prea bune. Nu mai facem achiziții, mergem cu acest lot mai departe, urmând să le dăm din ce în ce mai multe șanse jucătorilor tineri”, a punctat Cătălin Puia. „Băieții încă au picioarele grele după săptămâna de cantonament, dar pentru un prim amical s-au mișcat destul de bine. Este clar că mai avem de muncit la relațiile de joc, sunt câțiva jucători noi care trebuie încadrați, timp mai este până la reluarea campionatului. Totodată, mai sperăm să ne mai întărim cu unul-doi fotbaliști”, a precizat și Radu Pop.

Formații:

Sîntana:  Matiș – Topac, Poghirc, Brozbic, Varga – Vuin –  Lanțoș, Martin, A. Ginghină – Cos. Popa, Capătă. Au mai jucat: Josan, Bălăban, Stanciu, L. Ginghină

Lipova: Blaguescu – Orza, Pașcu, Moisă, Denuț – Bercu – Șulumberchean, Sg. Popa, Simion, Filimon – Balint. Au mai jucat: Bortes, R. Popa , Tomuț, Mohai

***

Tot astăzi, într-un alt amical între două prim divizionare județene: Progresul Pecica – Victoria Felnac 2-2 (Maxim, Băd / Peii, Burian).

Formații:

Felnac: Nichici – Nichituţ, Rotaru, Istin, Sabău – Măruşteri, Vidac, Maxim – Roşuţ, Petcuţ, Băd. Au mai jucat: Baroti, Trifan, Stanciu, Felnacichi şi Todea.

Pecica: M. Rus – Vasilca, Er. Wild, E. Wild, Topai – Arsene, Moldovan, R. Fritea, Gherghel – Peii, Burian. Au mai jucat: Grozav – Boldizsar şi Kopandi.

 

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.