Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Echipa de fete a Ineului și-a reluat pregătirile având ca obiectiv urcarea în clasamentul ligii secundeImpactul formației de fotbal femin a Ineului cu întrecerea  oficială a fost destul de dificil, cel puțin în deplasare zărăndancele fiind mai mereu victime sigure. Există și cauze obiective pentru unele eșecuri, cum ar fi imposibilitatea ca toate componenetele lotului să vină regulat la antrenamente sau la jocuri, dar și lipsa de experiență și asta pentru că majoritatea jucătoarelor nu au mai mult de 17-18 ani.

Probabil, nu multe dintre aceste neajunsuri se pot schimba în această primăvară, dar încercări există. Un prim pas s-a făcut în urmă cu zece zile, când Cosmina Nicodin și Valentina Haida au condus primul antrenament al anului. Deocamdată, formula e destul de restrânsă și asta pentru că: „Unele fete nu au transport zilnic la antrenamente, altele muncesc sau fac școala în alte localități. Practic, am rămas același nucleu din tur care ne pregătim zilnic, cam 12-13 fete. Există, totuși și o noutate, o fată de la Pîncota, Laura Mihăieș, dar este clar că mai avem nevoie de întăriri”, susține Cosmina Nicodin, antrenoare și jucătoare în „alb-albastru”.

O jucătoare de mare viitor a fost identificată la Semlac, iar ineuanii au și făcut un prim pas pentru transferul ei. „Melissa Olariu a jucat la echipa de juniori C a Semlacului, vrem să-i oferim posibilitatea să realizeze și mai mult în fotbal făcând parte dintr-o echipă de fete. Sperăm să o putem muta cu școala la Ineu și să o integrăm cât mai repede în grup. Mai sunt ceva discuții și pentru niște fete din zona Craiva, Groși, Beliu, dar deocamdată totul e în stand-by”, a adăugat Nicodin.

În această săptămână, ineuancele au trecut la două antrenamente pe zi, urmând peste două săptămâni să se încerce legarea a măcar unul-două meciuri de verificare. Seria a II-a a ligii secunde de fotbal feminin se reia pe 13 martie, când ineuancele se deplasează la Oradea, pentru meciul cu Sporting Lugas. „Acum suntem pe locul 9, vom încerca să terminăm măcar în primele 6 echipe ale campionatului. Totodată, vrem să cristalizăm lotul pentru la anul, când ne-am putea gândi la un obiectiv și mai îndrăzneț, poate chiar promovarea. Dar, suntem conștienți că ne va fi foarte greu și asta pentru că sunt destule echipe bune în această serie”, a concluzionat „Ina” Nicodin.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.