SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Ziua și succesul: Mama Mia Becichercul Mic – Șoimii Pîncota 1-2





După ce marți i-a învins pe cei de la Hidișelul de Sus cu 3-1, pîncotanii au trecut și de una dintre divizionarele trei timișene. Astăzi, pe sinteticul din Complexul stundețesc al orașului de pe Bega, „șoimii” au trecut cu 2-1 de Mama Mia Becicherecul Mic, la capătul unei partide presărate cu multe ratări din partea „alb-negrilor”.

În special în prima parte, pe lângă reușita semnată Pirtea („cap” la centrarea lui Dragalina), formația din Podgorie  a mai ratat câteva situații rarisime. Din postură de singur cu portarul, prin Dragalina, Gîlcă și Marius Ion. Elevii lui Bălu și Petre au egalat pe finalul reprizei, prin ex. utistul Silaghi, care a profitat de o eraoare a lui Dubeștean.

Actul secund nu a fost la fel de spectaculos, dar pîncotanii au găsit drumul spre golul câștigător. Au făcut-o prin Dragoș Dragalina, care a înscris printr-un șut frumos la colțul lung. Chiar dacă a terminat pe teren cu mulți juniori, „șoimii” au ținut de al doilea rezultat pozitiv obținut în decurs de două zile.

„Dincolo de faptul că ratăm cu nonșalață și luăm goluri destul de ușor, aspecte ce țin în special de concentrarea jucătorilor, trebuie să vedem și tabloul întreg. Încă nu ne iese pressingul, nu creăm densitate în apărare și nu aducem destui oameni la finalizare. Avem probleme și cu progresia, iar primul meci de campionat al anului se apropie cu pași repezi. Trebuie să reparăm rapid aceste neajunsuri, dar și să ne mai completăm lotul cu măcar doi-trei seniori, căci suferim și din punct de vedere numeric”, a fost concluzia lui Ionuț Popa după confruntarea cu Becicherecul.

Formații:

Mama Mia:  Miklos – Motreanu, Telescu, Mărginean, Ștefănescu – Bîrză, Tăbăcaru, Oancea, Negruț – Silaghi, Jichici. Au mai jucat: Culda – Nicoară, Luță, Ștrango, Centea, Saizu, Cioancă.

Șoimii Pîncota: Cioară – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Gîlcă, Suciu, A. Pavel, Pirtea – Dragalina, M. Ion.  Au mai jucat: Pașcalău – Fuchs, Al. Mihai, Issa, Leucuța, Costa, Mandache, Ursoi, Ianc, Farcaș.

Sâmbătă, pîncotanii se întorc la Timișoara pentru un test cu ASU Poli Timișoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button