CS INEU liga 3 arhivă

„Cel mai slab meci din pregătiri”: CS Ineu – Crișul Sîntandrei  1-4





Gruparea din Țara Zărandului nu se regăsește cu trei săptămâni înainte de debutul în returului Ligii a 3-a, în compania celor de la Pandurii II Târgu Jiu. Ultima formație ce a profitat de slăbiciunile Ineului a fost Crișul Sîntandrei, una dintre favoritele la promovarea din Liga a IV-a Bihor.

Deși au deschis scorul prin Bier, care a marcat cu capul după cornerul bătut de Ciocan, gazdele (partida s-a disputat pe arena „Armonia” din Ineu)  au cedat lamentabil. Oaspeții au egalat până la pauză, prin Peneghi, au și ratat un penalty prin Șumălan, pentru ca după odihnă să mai puncteze de trei ori. Cl. Copil (penalty), Lorincz și Giura au fost cei care l-au învins pe Mitrea pentru un 1-4 final ce ne scutește de prea multe comentarii.

De fapt, nici antrenorul Cristian Sculici nu are prea multe de spus, decât că: „Am făcut cel mai slab meci din pregătiri. În celelalte partide, chiar dacă am mai pierdut, am fost în joc, acum, însă, am jucat prost și nici nu ne-am creat prea multe ocazii pe lângă gol. Fondul de oboseală încă e mare, dar, pe de altă parte, poate la unii jucători saltul e prea mare. Cert este că o să mai aducem cel puțin trei jucători, căci acum suntem subțiri și din punct de vedere numeric”. Într-adevăr, Sculici a renunțat și la Sințulescu și Rădulescu, în timp ce Călăcean absentează din cauza unor probleme de ordin personal.

Formații:

Ineu: Mitrea – Zdrentan, Sintulescu (46 Popovici), Bier (65 Jilavu), Hulbăr – Ciocan (70 Udrescu), Clej, Spătar, Botaș (46 Talpaș) – Cioboată (46 Mașniță), Rădulescu (46 Huțanu).

Crişul: Deac – Fitero, Şumălan, Hering, Lorincz – Nichita, Copil, Boneta, Ungur – R. Giura, Peneghi. Au mai jucat: Căpuş, L. Dărăban, Ferik, Cr. Dărăban, Ţap şi Leş.

Un comentariu

  1. Gazdele au egalat până la pauză, prin Peneghi, au și ratat un penalty prin Șumălan, pentru ca după odihnă să mai …..defapt OASPETII au egalat pana la pauza

    0
    0
  2. Tamsa esti de o prostie rara,la toate te pricepi si peste tot te bagi si daca nu te baga nimeni in seama…Tu te găsesti sa vorbesti de alti cand tu de fapt esti 0.un pacalici de portar nimic mai mult ! Tot m-am abtinut sa nu iti spun vre-o cateva dar acuma nu mai pot !

    0
    0
  3. florin ai bunul simt si spunemi orice vrei dar scrie numele intreg sa stiu si eu cu cine stau de vb .eu numi permit sa te fac pacalici sau mai stiu eu cum pt ca nu stiu cu cine stau de vb .eu niciodata nu am jignit cand am scris ceva nu am scris vb urate .prin faptul ca tu ai scris mesaj inseamna ca tu m-ai bagat in seama .in rest vb cand doresti tu dar sa stiu si eu cu cine stau de vb

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button