Arhivă articole

Feieș, după remiza Naționalului la Hunedoara „Conducerea nu a impus ca obiectiv promovarea, vestiarul a vorbit despre asta”

Deși nu a asistat la primul meci al returului pentru echipa sa din pricina unei răceli, Gheorghe Feieș a fost pus la curent de apropiați despre desfășurarea ostilităților la Hunedoara. „Am înțeles că am jucat slăbuț, dar, până la urmă e bine că nu am pierdut. Echipa trebuie să-și vadă de drumul ei, să muncească în fiecare zi și să câștige cât mai repede în omogenitate. Totodată, datoria staffului tehnic este să fie cât mai inspirat în alegerile pe care le face etapă de etapă”, a spus primarul Sebișului după remiza (1-1) Naționaluli de „sub furnale”.

Deși „alb-albaștrii” s-au îndepărtat de primul loc Feieș nu crede că e cazul de dramatisme. „Avem destule exemple, poate chiar cel al unei foste contracandidate a noastre, Șoimii Pîncota, ce a fost mult sub noi la un moment și la  final a promovat în Liga a 2-a. Mai sunt destule etape în care se pot întâmpla multe. Dar, orice ar fi în acest retur, eu nu voi pune la colt pe nimeni. Nimeni din conducere nu a impus ca obiectiv locul 1, vestiarul a vorbit despre asta. Din punctul nostru de vedere, cheltuielile sunt mai mici ca în alte sezoane”, a adăugat primul edil al Sebișului.

 

 

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.