Arhivă articole

Bociort susține că și-a dat demisia înainte de fi demis de la conducerea CSM: „Clubul va fi condus după chipul și asemănarea ministrului”Opt luni de zile a durat aventura lui Vasile Bociort la cârma CSM-ului arădean. Omul de afaceri din anturajul PSD i-a urmat la conducere lui Vasile Păltineanu și a ieșit în evidență prin niște declarații nefericite. Vorbim în special cele la adresa campionului national de maraton, Sorin Mîneran, dar și alte mici „războaie” ce – probabil – au grăbit deznodământul.

Elisabate Lipă,  ministrul Tineretului şi Sportului, a semnat deja decretul de demitere cu data de 15 martie. „E adevărat că nu voi mai fi director la CSM, dar ceea ce nu se știe este că eu mi-am înaintat deja demisia pe data de 18 decembrie, urmând ca pe 31 să-mi termin efectiv mandatul. Pe 27 decembrie am fost rugat să mai rămân și asta am făcut. Așa că nu sunt deloc afectat acum.  Dimpotrivă, e mai bine pentru mine așa. Probabil, clubul va fi condus după mintea, chipul și asemănarea ministrului. Până pe 15 martie, în acest weekend îi voi susține pe cei doi sportivi ai noștri, Andrei Gag și Raul Rusu la Cupa Europei de Aruncări Lungi. Cel mai important lucru este să cânte imnul pentru ei”, a precizat Bociort.

Acesta a ținut să clarifice și  absența sa din Sala Sporturilor Victoria în weekend, când sportivul CSM, Marius Copil, evolua pentru România în Cupa Davis contra reprezentativei Sloveniei. „Pe adresa clubului nostru nu a venit nicio invitație și nici nu am putut face rost de bilete. Am înțeles că de invitații s-a ocupat domnul Meszar de la DTSJ, probabil pe noi ne-a omis…”.

În concluzie, din 15 martie, Pușa Mihalache devine director interimar la CSM Arad, urmând să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului rămas vacant după demiterea lui Vasile Bociort.

0
0

0 comentarii la articolul: “Bociort susține că și-a dat demisia înainte de fi demis de la conducerea CSM: „Clubul va fi condus după chipul și asemănarea ministrului”

  1. Doara nu astepa invitatii speciale la Cupa Davis !! :))) ce mincinos auzi ca si a dat demisia!!sa vedem cererea de demisie a lui! Nici nu te a interesat sa faci rost de bilete pentru ca nu ai stiut ca exista cupa Davis la Arad pentru ca vrei sa infiintezi sectie de tenis!De unde ai inteles?!Daca sunai la federatie aflai cum se primesc invitatiile!pll sau puteai sa intrebi pe tata caprar ca el a fost…

    0

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.