UTA Arad

UTA, cu trei juniori în formula de start la Reșița?

După antrenamentul din această dimineață, echipa fanion a Aradului a purces spre Reșița, unde mâine dimineață (ora 11) nu concepe să rateze victoria în fața formației locale, aflate într-o evidentă degringoladă. Zero puncte și un golaveraj 0-11 din două partide spune multe despre calitatea formației lui Carol Gurgu, care a și a mai avut parte de o deplasare lungă, la Târgoviște, în intermediara de miercuri.

În mod normal, ar trebui să se pună doar problema scorului la care „alb-roșii” se vor impune în fața „rosso-nerilor”, iar Cristian Todea trasează liniile de urmat. „Am vizionat repriza a doua a meciului cu Pîncota și e evident că au probleme în apărare. Acolo trebuie insistăm și noi, să avem cât mai multe acțiuni ofensive, să punem o presiune continuă și așa vor ceda în cele din urmă. E greu de prevăzut cu ce jucători vor intra pe teren. Au schimbat formula de joc și la Tîrgoviște și, probabil, vor face din nou schimbări după 0-7. Au și mulți străini în echipă, jucători necunoscuți pentru noi, dar și un atacant de careu din Cipru, cu pașaport sârbesc, destul de interesant. Dar, cheia e la noi. Dacă ne vom concentra și ne facem jocul obișnuit, avem mari șanse să câștigăm sâmbătă”, a punctat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Din delegația ce a ajuns deja la Reșița și a tras la hotelul Rogge, nu face parte Alin Roman. Singurul transfer al iernii la UTA nu i-a convins pe antrenorii utiști că e o soluție în momentul de față și – probabil – va juca la UTA II duminică, în disputa cu Șiria. Acasă au mai rămas și accidentații Dobrean și Copil. Apoi, cel mai probabil, pe banda stângă a defensivei arădene ar putea reapărea Burlă, într-o formulă de start cu trei jucători Under 19.

Formații probabile:

Reșița: Lucic – Vlad, Elhad, Crăciun, Julei – Costea, Kis, Botezatu, Anghel – Vitorovic, Chira.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Man, Curtuiuș.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Petrică Cîmpeanu (Cluj), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Claudiu Gaitin (Ghiroda – Timiș)

Observatori FRF: Ioan Cristea (București), Traian Marcu (Sibiu)

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Mare tragedie…UTA joaca cu trei juniori!!!!!!!!!!!!!……..mai copiii la mi nte ce sunteți……adversariii joacă vai mama lor….cu 11 juniori……..

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close