Arhivă articole

Pecetea orădenilor: CS Glogovăț 2013 – Crișul Chișineu Criș 1-4După deplasarea de la Pecica, „Vladi” a avut ghinionul să întâlnească, de data asta pe teren propriu, o formație din „careul de ași”. Crișul Chișineu Criș a fost cât se poate de autoritară în comuna de lângă Arad.

Deși au avut o posesie mult mai bună, oaspeții au deschis tabela după mai bine de o jumătate de oră. Magda a pus capul la centrarea din corner a lui Turcuș și era 0-1. Până la pauză (min. 40), a punctat și antrenorul-jucător, Alin Drăgan, după pasa excelentă a lui Nicu Modan (foto).

Fostul atacant al Luceafărului Oradea a trecut apoi la finalizare, reușind golul meciului cu o „scăriță” elegantă de la 15 metri. Mădălin Cotoc a aprins ceva speranțe în tabăra gazdelor cu punctul din minutul 61, însă 4 minute mai târziu, o nouă combinație letală în careu Drăgan – Modan l-a obligat pe Ciobanu să-și introducă balonul în proprie poartă.

„Meciul a fost la discreția noastră, cred că victoria nu poate fi pusă la îndoială. Ne-am făcut misiunea mai ușoară conducând cu 2-0 încă de la pauză, după care am gestionat corect partida. Cele trei puncte ne mențin în plutonul fruntaș, acolo unde vrem să fim până la final, cu dorința de a câștiga campionatul, dacă se poate”, a punctat Alin Drăgan, care a ținut să sublinieze jocul bun al întregii echipe, cu un plus pentru colegul de linie, Nicu Modan, implicat în trei dintre cele 4 reușite ale echipei de pe Crișul Alb.

Formații:

Glogovăț: Ciornei – Gherman (83 Junc), Ciobanu, Stavilă (49 Tănasă), Avram – Cotoc (69 Zsigmond), Neag (57 Coșa), Kocsis, Ruja – Negrea, R. Ardelean.

Crișul: Mucha – Ciornei (78 Pantea), Lung, Ciuciu, Jude – Deloreanu, Turcuș (52 Ghilea), Magda, Covaci – Drăgan (75 Faur), Modan.

Arbitri: Cristian Trif – Filip Cârmaci, Cristian Coroban. Observatori AJF: Marius Alexa, Andras Mako

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.