SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Chindia vine la Pîncota după punctele calificării matematice în play-off, dar: „Întâlnim o echipă foarte motivată”

Cu ocazia primei apariții pe teren propriu în acest an, pîncotanii întâlnesc chiar noul lider al campionatului. O eventuală victorie a formaţiei târgoviştene, ar asigura şi matematic calificarea în play-off, după cum subliniază și Nicu Croitoru. „Ne aşteaptă o perioadă extrem de dificilă. Sunt două săptămâni de foc la finalul cărora ar trebui să ne îndeplinim obiectivul, acela de calificare în play-off, pentru că din punct de vedere matematic nu suntem calificaţi chiar dacă suntem pe primul loc. Apoi, trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru a intra în play-off pe o poziţie cât mai bună Începem cu Pîncota, o echipă care în mod normal ar trebui să fie extrem de motivată.  Sper să demonstrăm linia ascedentă pe care cred eu că ne aflăm la momentul actual, iar automat acest lucru nu se poate realiza decât printr-un rezultat bun sâmbătă şi pe fondul unui joc de calitate. Am putea spune că şi un egal ar fi un rezultat pozitiv, prin prisma faptului că mai acumulăm un punct, însă ne-am dori să câştigăm şi acesta trebuie să fie obiectivul cu care plecăm la drum, trei puncte care să ne asigure matematic calificarea în play-off. Mergem să câştigăm la Pîncota”, anunță antrenorul Chindiei, în cadrul unei conferinţe organizată astăzi.

Liviu Mihai este de părere că partida de sâmbătă va fi dificilă, susţinând însă că el şi coechipierii săi sunt motivaţi. „Este un meci dificil, cu o echipă foarte agresivă acasă, dar şi noi suntem foarte motivaţi să câştigăm acest meci”, a susține jucătorul Chindiei.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Succes Soimii, ar fi bine, nu doar pentru voi, sa castigati meciul cu Targoviste. Exista la Pancota un mare atu : Ionut Popa.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close