Liga a 3-aNational Sebis

Prieteni din copilărie, Bujor şi Bodea vor fi adversari în Sebiș – Ighiu: „Să ne întâlnim și în ligile superioare!”





Roberto Bodea, arădeanul dintre buturile echipei din Alba,  a izbutit să menţină imaculată plasa ighiană în 9 dintre cele 16 partide disputate, fiind învins în numai 7 rânduri (în niciun joc nu a primit mai mult de un gol). Roberto a lipsit numai 13 minute în această ediţie de campionat (ultima etapă a turului cu ACSO Filiaşi), bifând 1427 de minute şi o medie de 203 minute pentru fiecare reuşită a oponenţilor. Bodea poate fi considerat cea mai importantă achiziţie a debutantei în eşalonul terţ, un adevărat „înger păzitor” al grupării conduse de Adorian Himcinschi. Este un portar tânăr, dar în acelaşi timp valoros. La calităţile pe care le are prevăd că în scurt timp va ajunge la un nivel superior. Un băiat de caracter, serios, iar munca depusă la antrenamente se vede în jocuri, l-a caracterizat Adorian Himcinschi pentru ziarulunirea.ro.

Cătălin Bujor şi Roberto Bodea se vor duela, din cele două porţi, în partida în care combatantele, Naţional Sebiş şi Performanţa Ighiu, mai speră încă la promovare. „Stăm pe aceeaşi stradă şi este prietenul meu cel mai bun. Până la meciul din tur, n-am pierdut niciodată împotriva echipei Naţional Sebiş (n.a., 0-1), deşi am fost în câteva rânduri adversari, dar sunt sigur că nu o să pierdem acum, în această deplasare”, a mai spus  portarul Performanţei pentru aceeași sursă.

În calitate de gazdă, Bujor îi urează bun  venit prietenului său, însă ar vrea să-l trimită acasă învins și cu recordul stricat. „Îl avertizez pe Roberto că puţine echipe au învins la Sebiş. Eu mă bucur că avem ocazia să ne duelăm, dar aş fi bucuros să ne întâlnim, ca adversari, în ligile superioare. E prietenul meu, ne cunoaştem de mici copii, locuim pe aceeaşi stradă în Arad. După meci vreau să rămânem prieteni buni, el să fie acelaşi înger păzitor la Ighiu, însă recordul său de invincibilitate să cadă!”, a punctat portarul de 25 de ani, care a și împărțit același tricou cu Bodea la UTA în urmă cu 5 sezoane.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button