SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa, îngrozit de starea terenului de la Pîncota: „Ar fi trebuit să tratăm cu mai mult respect o viitoare prim divizionară”

Pentru prima oară în acest an, Șoimii Pîncota a ajuns și la terenul unde sâmbătă joacă primul meci oficial considerat acasă, împotriva Chindiei Târgoviște, iar impactul a fost unul șocant. Sau cel puțin asta susține Ionuț Popa: „Am ajuns în sfârșit și la Pîncota și, din păcate, temerile mele s-au confirmat. În unele părți parcă sunt tranșee, terenul nu este tuns unitar, chiar nu mai am chef să vorbesc de fotbal după cele văzute. L-am chemat și pe președintele clubului să vadă ce este acolo și asta pentru că autoritățile pîncotane nici nu mai îmi răspund la telefon. Probabil, au alte preocupări. Atâta nepăsare eu nu am mai întâlnit. Ar fi trebuit să să tratăm cu mai mult respect o viitoare prim divizionară, să oferim condiții de joc normale, mi-e teamă că numai fotbal nu se va juca sâmbătă”.

Întrebat dacă într-adevăr o vede pe Chindia capabilă să promoveze în Liga 1, „Mister” a adăugat: „În opinia mea, ea și Mediașul sunt cele mai bune echipe din serie. Nu întâmplător, la Târgoviște a fost singurul nostru meci din deplasare în care nu am marcat niciun gol, deși am fost privați de un 11 metri, iarreușita lor de 2-0 a venit din offside. Oricum, sper să ne revanșăm sâmbătă și să câștigăm, deși șansele noastre de a ajunge în play-off rămân mici chiar și în cazul unei victorii”.

Șoimii Pîncota și Chindia Tîrgoviște se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11, pe arena din Pîncota, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a II-a (seria de Vest).

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close