Fotbal judetean

Tăucean e noul președinte al Frontierei Curtici: „O mai mare preocupare pentru copii și juniori”

Despărțirea lui Mihai Sîrbuț de gruparea de la Graniță a devenit oficială zilele trecute, când a și fost numit un nou președinte la Frontiera Curtici. Gheorghe Tăucean, nepot al regretatului Puiu Tăucean, fost coechipier cu Petschovschi, Farmati sau Metskas la UTA și-a intrat în atribuții chiar înaintea vizitei echipei fanion a Aradului. „Mulțumesc conducerii orașului pentru încredere, sper să ne atingem toate obiectivele în perioada următoare. Doresc să duc continui lucrurile bune începute de Mihai Sîrbuț, cu care m-am înțeles întotdeauna foarte bine, dar să-mi pun în practică și câteva dintre propriile idei”, spune noul șef al „alb-albaștrilor”.

Detailând puțin, Tăucean a adăugat: „Am dori să avem o mai mare preocupare pentru copii și juniori. După părerea mea, avem un <<bazin>> bun în zonă, doar că trebuie să avem grijă de el. Cât despre prima echipă, eu zic că putem termina pe unul din primele 5 locuri acest sezon. Deși numeric nu stăm foarte bine, valoric ne putem bate cu oricine. E disciplină și seriozitate, Dinu Maghici știe exact ce să le ceară jucătorilor, o să fim o nucă tare pentru toată lumea în acest retur. Apoi, din vară, s-ar putea să ne schimbăm obiectivul”, a adăugat Tăucean.

În vârstă de 43 de ani, Ghiță Tăucean a jucat ultima oară la Universitatea Arad, pe parcursul carierei sale mai bifând echipe ca: Vagonul (juniori), Frontiera Curtici, Voința Macea, FC Telecom, Armata Mureșul, Voința Macea și Universitatea Arad.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close