Fotbal judetean

Tăucean e noul președinte al Frontierei Curtici: „O mai mare preocupare pentru copii și juniori”





Despărțirea lui Mihai Sîrbuț de gruparea de la Graniță a devenit oficială zilele trecute, când a și fost numit un nou președinte la Frontiera Curtici. Gheorghe Tăucean, nepot al regretatului Puiu Tăucean, fost coechipier cu Petschovschi, Farmati sau Metskas la UTA și-a intrat în atribuții chiar înaintea vizitei echipei fanion a Aradului. „Mulțumesc conducerii orașului pentru încredere, sper să ne atingem toate obiectivele în perioada următoare. Doresc să duc continui lucrurile bune începute de Mihai Sîrbuț, cu care m-am înțeles întotdeauna foarte bine, dar să-mi pun în practică și câteva dintre propriile idei”, spune noul șef al „alb-albaștrilor”.

Detailând puțin, Tăucean a adăugat: „Am dori să avem o mai mare preocupare pentru copii și juniori. După părerea mea, avem un <<bazin>> bun în zonă, doar că trebuie să avem grijă de el. Cât despre prima echipă, eu zic că putem termina pe unul din primele 5 locuri acest sezon. Deși numeric nu stăm foarte bine, valoric ne putem bate cu oricine. E disciplină și seriozitate, Dinu Maghici știe exact ce să le ceară jucătorilor, o să fim o nucă tare pentru toată lumea în acest retur. Apoi, din vară, s-ar putea să ne schimbăm obiectivul”, a adăugat Tăucean.

În vârstă de 43 de ani, Ghiță Tăucean a jucat ultima oară la Universitatea Arad, pe parcursul carierei sale mai bifând echipe ca: Vagonul (juniori), Frontiera Curtici, Voința Macea, FC Telecom, Armata Mureșul, Voința Macea și Universitatea Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button