CS INEU liga 3 arhivă

Hunedorenii vor să-şi vindece rănile în compania Ineului: „Ne dorim ca atmosfera să revină la normal”

„Corbii albaştri” au suferit o înfrângere usturătoare, în etapa trecută, în vizita pe care au făcut-o celor de la Performanţa Ighiu. A fost 4-0 pentru echipa din Alba, rezultat care a tensionat atmosfera din tabăra învinşilor. „ Sigur că acest eşec dureros nu ne-a picat bine nici mie şi nici jucătorilor. Atmosfera în echipă nu este grozavă. E o situaţie neplăcută, mai ales că în prima etapă, cu Sebiş, am jucat bine. Ne dorim cu toţii ca atmosfera să revină la normal după meciul cu Ineu, un joc pe care suntem obligaţi să îl câştigăm” a spus antrenorul principal Mircea Alic jr.

Tehnicianul hunedorean consideră că partida nu are o favorită.  „Ineu a câştigat meciul trecut, iar eu spun că în această serie nu există o favărită în niciun meci, cu atât mai puţin în cel pe care noi îl vom găzdui. De aceea trebuie să tratăm întâlnirea cu cea mai mare seriozitate dacă vrem să realăzăm ceea ce ne-am propus. Hunedoara nu poate avea ca obiectiv în acest retur decât ambiţia de a câştiga fiecare meci dacă e posibil.”

Hunedoara nu va conta în meciul de sâmbătă pe Robert Cristian, accidentat în partida cu Ighiu şi pe Petresc, care e indisponibil de mai bine de o săptămână. În schimb Alic jr ]i va putea lua în calcul pe Trăşcan şi Tecsi, absenţi în runda anterioară, dar şi pe Ciubotariu şi Ciucurescu, reveniţi la programul normal de antrenamente.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close