Fotbal judetean

Livetext: Șoimii Lipova – Lunca Teuz Cermei 1 – 3, final





Derby-ul etapei cu numărul 16 din Liga a IV-a și-a desfășurat până acum primele 45 de minute. Oaspeții din Cermei au început în forță partida și în minutul 3 Purece a fost pe punctul de a deschide scorul, dar șutul său de la zece metri lateral dreapta a fost parat de către Trifoi. Edu a șutat de la 25 de metri lateral stânga, dar mingea s-a dus peste poartă în minutul 8. Minutul 20 a adus primul gol al disputei, după ce Blănaru a trimis greșit o pasă acasă, Popa a interceptat, a trecut în viteză de Trifoi și a înscris în poarta goală de la zece metri. Alex Sălăjan putea să majoreze avantajul câteva minute mai târziu, dar lovitura sa cu capul a fost reținută fără emoții de portarul Lipovei. Oaspeții și-au majorat avantajul în minutul 32, când în urma unui corner executat de Purece, Bulza a înscris cu capul de la colțul lung. Gadele au contat spre final de repriză, când șutul lui S.  Popa din lovitură liberă de la 25 de metri a fost deviat de zid, dar Rusu a reținut balonul.

Cermeiul a fost aproape să înscrie golul cu numărul trei în minutul 50, când Suslak a executat o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, balonul a fost deviat de Cotoc, dar Trifoi a reținut la colțul lung. Nistor este faultat în careu de către Pantea, proaspăt intrat în teren  și se acordă penalty pentru oaspeți. Nistor transformă cu un trasor, balonul mușcând și din vinclu înainte să intre în plasă. S. Popa a executat un corner direct pe poartă, dar Rusu a boxat.

Spiritele se încing la Lipova, Cotoc și S. Popa au un clinci soldat cu un cartonaș galben primit de jucătorul Cermeiului și discuții aprinse între el și un om de ordine al Lipovei! Bulza este înlocuit cu M. Varga. Purece ratează o ocazie mare când trage de la 13 metri mult peste. Șulumberchean îi ia locul lui Vasinc, iar în minutul 68 R. Popa scapă în careu, dar Rusu ieșit la șase metri blochează șutul acestuia și acordă corner.

Cu 15 minute înainte Purece a șutat de la 25 de metri puțin peste poartă. Berar i-a luat locul lui Sălăjan în formația oaspete. De asemenea, Ghergar l-a înlocuit pe Vereș cu zece minute înainte de final. Lipova domină finalul de partidă, dar fără a se apropia periculos de poarta lui Rusu. Minutul 85 aduce schimbarea lui Purece cu Gurban. Borteș trage de la 12 metri cu efect la colțul și îl învinge pe Rusu în primul minut de prelungiri. După doar un minut, Lipova are un gol anulat pe motiv de offsaid, la execuția aceluiași Borteș cu capul, după o centrare dintr-o lovitură liberă.

Final la Lipova, Cermeiul se impune cu scorul de 3 – 1.

Lipova: Trifoi – Orza (Pantea), Bercu, Blănaru, Edu – Tomuț – Borteș, Filimon, Vasinc (Șulumberchean), S. Popa – R. Popa

Cermei: Fl. Rusu – Popa, A. Rusu, Cotoc, Șușlak – Purece (Gurban), N. Varga, Nistor, Vereș (Ghergar) – Bulza (M. Varga), Sălăjan (Berar)

Arbitri: Cr. Trif – S. Pantea, M. Stanciu

 









Un comentariu

  1. „Nistor transformă cu un trasor pe centrul porții, balonul mușcând și din vinclu înainte să intre în plasă.” Ati innebunit? :)))))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button