Arhivă articole

Popa: „Sunt dezamăgit total de ceea ce se întâmplă la Pîncota!”

În partidele disputate în acest an Șoimii Pîncota este neînvinsă, dar are șanse extrem de mici pentru a ajunge în play-off. În confruntarea cu Chindia Târgoviște, elevii lui Ionuț Popa au avut posesia, dar nu au reușit să își creeze ocazii mari de poartă. În plus, în afara ultimelor zece minute, pîncotanii au fost vioara întâi a disputei dar s-a ales doar cu un singur punct.

La conferința de presă, antrenorul Pâncotei a fost extrem de supărat, în special pe starea suprafeței de joc. „Sunt dezamăgit de absolut tot ceea ce se întâmplă la această echipă! Sunt supărat că nu am câștigat împotriva unei formații ce a ajuns la poarta noastră doar din urma unor contraatacuri. Nu pot să înțeleg starea terenului. Nu am intrat cinci luni de zile pe el și arată cum arată. Trebuie să vin eu să îl aranjez sau președintele Piroș. E inadmisibil ce se întâmplă la un nivel de Liga a 2-a! Sunt revoltat, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ceea ce se întâmplă aici nu cred că mai există niciunde!”, a tunat și fulgerat „Mister” la puține minute de la încheierea confruntării cu Chindia.

Cine trebuia să îngrijească terenul?  A răspuns ironic tot Ionuț Popa: „Nu știu, poate vecinul lui Piroș sau vecinii mei. Am adus oameni din Arad pentru a-l îngriji, dar mi s-a spus de aici că sunt experți și i-au dat afară. Pentru a face o echipă ai nevoie de un teren bun, ai nevoie de condiții, nu așa delăsare cum există aici! Sincer, nu înțeleg de ce lumea din Pîncota a dorit să promoveze în Liga 2-a, de ce vor fotbal de performanță dacă nu pot oferi condiții?!“

loading...

Tirul experimentatului tehnician a continuat: „Avem jucători buni, tineri, care au nevoie de condiții existente la club profesionist, nu ceea ce avem noi acum. Toți au dat vina pe Piroș că nu se ocupă, dar nu e chiar așa! Sunt dezamăgit total de tot ceea ce este în jurul acestei echipe privind condițiile oferite! Noi vrem să creștem emulația, să jucăm fotbal, nu vrem să batem mingea ca și alții covoarele de Paște, dar nu putem pune mingea jos. A sărit de multe ori mingea din teren că dacă eu eram fotbalist, dădeam cu ea în tribune de supărare! Întotdeauna avem probleme acasă, nu vreau să mă leg doar de teren, dar noi am fost peste ei astăzi. Știm că terenul e mai mic, că trebuie să ne conformăm, dar este inadmisibil ca suprafața de joc să arate ca și o arătură!”

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.