SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa: „Nimic de reproșat jucătorilor, Fuchs chiar m-a încântat“





După remiza albă obținută în fața fostului lider Chindia Târgoviște, Ionuț Popa a fost extrem de supărat. Nervii antrenorului principal al divizionarei secunde arădene au fost provocați în cea mai mare măsură de starea proastă a terenului din Pîncota, partea locală a clubului fiind considerată vinovată pentru acest lucru.

În schimb, fotbaliștii nu au fost învinuiți deloc, dimpotrivă: „Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor, toți au făcut o partidă bună. Am încercat să nu dezechilibrez jocul printr-o eventuală eliminare a lui Dan pentru un al doilea cartonaș galben, tocmai de aceea l-am înlocuit cu Vasi. Iar el a avut două – trei reacții extraordinare, s-a achitat bine de sarcini. De fapt, cu toții s-au achitat bine de ceea cce au avut de făcut. Pot chiar să spun că Fuchs m-a încântat prin felul în care a jucat în această partidă. Băieții merită felicitări pentru cum au evoluat, mai ales că nu am pierdut niciun joc în acest retur”, a declarat Ionuț Popa.

Totuși, în urma acestei remize, șanșele Pâncotei devin din ce în ce mai mici pentru calificarea în play-off. „Obiectivul nostru este să luăm maxim din fiecare meci, să aducem cât mai multe puncte. Sincer, nu vreau să vorbesc despre obiective impuse, pentru că aș intra în alt pârâu de discuții, pârâu ce ar duce la inundații și nu vreau să hrănesc și mai mult o stare de lucru și așa agitată”, a încheiat experimentatul antrenor









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button